Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Ny bluse

IMG_6583IMG_6566

Lige et close-up af min nye bluse fra Zara, som jeg har rigtig mange komplimenter på. Jeg mangler flere af den slagt i min gardrobe, som fungere til alt. Jeg har ikke haft den så længe, men allerede brut den rigtig mange gange. Jeg har kig på en fra min arbejde som er sort og fra Saint Tropez. Tror jeg må tage den med hjem snart 🙂

Jeg har ikke fået blogget så meget i denne uge, og det skyldes lange dage i skole efterfulgt af arbejde. Så har haft virkelig meget at se til, og kan næsten ikke finde tid til det hele. Jeg skal nu kigge i min kalender for at se hvornår jeg har tid til aftaler osv, det er godt nok længe siden det har været så slemt. Nå men i dag står den også på arbejde, og ellers bare hygge i aften indtil der starter en ny og travl uge i morgen 🙂

God søndag!

Photobucket

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply