Follow:
TRAVEL

NY – FLORIDA – LAS VEGAS BABY <3

Jep det bliver turen min kæreste og jeg skal på til sommer 😀 Det skal lige siges at jeg aldrig har været i USA før, min kæreste har været i Las Vegas, men New York og Florida bliver helt nyt for os begge!

Vi flyver til New York d 25 juli og skal være der 5 dage på dette hotel Affinia Manhatten

ny

Derefter flyver vi til Orlando, hvor vi har lejet en bil og skal så kører ned langs kysten til Miami og evt Key West. Vi har 9 dage her, og har ikke booket hotel eller noget. Det bliver road trip i vores eget tempo. Tænker jeg gerne vil starte ud med at tage i Disneyland, men ellers ved jeg ikke hvad vi skal se. Det er også en lang strækning, så vi skal prioritere hvad vi vil se, og hvad vi ikke kan nå. Tænker vi kører vest ned langs siden, det skulle være flottest? Har i nogle erfaringer med det?

flo

Sidste stop er en uge til Las Vegas, hvor det bliver den ultimative luksus på det vilde hotel Aria. Prøv bare at se de her billeder ♥♥♥
Jeg har jo en ting med lys om aftenen, det er min thaang 😉 Så tror denne smukke udsigt fra hotellet, og bestemt også NY om aftenen, kommer til at tage puften fra mig! I Las Vegas skal vi ligge ved poolen, have lidt spa behandlinger, tage til gigantiske outlets, spise god mad, se nogle shows, spille lidt selvfølgelig og have en masse drinks 🙂

lv

I kommer nook til at høre mere om turen op til, men jeg vil rigtig gerne i gang med at planlægge lidt, så har i nogle tips til en af de 3 steder så skriv dem endelig i kommentarfeltet. Jeg vil tage imod alt med kyshånd ♥
Steder at spise, eller se? Museum/udstillinger? Butikker/Outlets? You name it! Kan bruge det hele 🙂

Juuhuuu glæder mig helt vildt, det bliver den vildeste tur!!

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Mette

  Lyder som en rigtig lækker tur I skal på.

  Ang. NY så vil jeg anbefale dig at tjekke min blog ud som kun handler om New York daneinny.wordpress.com

  9. april 2014 at 12:36
  • Reply Ditte

   Ja jeg glæder mig også 🙂 Fedt tak – det vil jeg klart gøre!

   9. april 2014 at 20:51
 • Reply Karina

  Jeg vil gerne med i din kuffert 🙂 Hehe.

  9. april 2014 at 12:48
  • Reply Ditte

   Der vil nok være plads i den på vej derover, men nok ikke på hjemturen 😛

   9. april 2014 at 20:51
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  ÅH HVOR ER JEG MISUNDELIG!
  Er også ved at overale min kæreste til det næste år – det er to år siden jeg var på tur i USA i 5 uger – Den bedste ferie nogensinde.

  Hvor ser det lækkert ud det hele …

  Har lige et par tips til dig:

  NEW YORK:

  I New York over for Ground Zero linger der et “outlet center”, en kæmpe butik. (Centery 21) Her får de nye vare flere gange om ugen, og du kan finde extremt billigt designer undertøj til både dig og din kæreste.
  Jakkesæt til 500 kr. Punge, tasker fra fx Marc Jacobs, Michael Kors osv. får du kastet i nakken.
  Og designer tøj lige så – købte en kjole fra Diane Von Furstenberg til kun 500 kr. En Calvin Klein til 200 kr.
  Man skal have tålmodighed, der er mange mennesker, men man kan gøre gode kup. Deres make up og parfume er også billigt her for ikke at snakke om solbrillerne, jeg besøger ofte butikken et par gange
  Man får tit gaver, gavekort og rabatkort her når man handler.

  Jeg vil anbefale at i den ene aften spiser i Little Italy, det er så hyggeligt og rigtig italiensk stemning midt i New York, og maden er SUPER!!

  Empire er også et besøg værd, det koster ca. 200 kr. at komme op i men har hørt at udsigten fra Rockerfeller skulle være ligeså fantastisk og oven i købet gratis – her kan man også se Empire (Det skal jeg hvertfald næste gang)

  Hvis i ikke vil bruge lang tid på Friheds Gudinden, (Her kan nemt være flere timers kø for at komme på en båd ud til hende) kan i med fordel tage en gratis færge, den sejler lige ved siden af færgen til Frihedsgudinden – Gratis færgen sejler forbi og man kan få taget super billeder.

  Hvis du er til SATC skal du helt sikkert forbi Perry Street og se Carries lejlighed, ikke langt derfra er bygningen fra Friends og Magnolia, hvor Carrie og Miranda spiser cupcakes – de er sygt gode, og bare stedet er et besøg værd – her er der også mulighed for at shoppe lækre mærker – Marc Jacobs, Mulberry og DVF er blot et par af de butikker som er i området. Det er efter min mening et af de smukkeste steder i New York.

  Mht. Central park, ville jeg anbefale at i lejer en cykel så i på den måde får mest muligt ud af parken, som jo er enorm – der er mange smukke steder, locations fra film og hyggelige områder som helt sikkert er et besøg værd – skaf evt. et kort over parken hjemme – den er helt umulig at nå igennem på gåben. – og et super dejligt sted at spise medbragt frokost eller aftensmad.

  LAS VEGAS:
  Vi boede på Luxor – virkelig smukt egypisk hotel.
  Besøg så mange af hotellerne som overhovedet muligt, de har rigtig meget at byde på – man er helt overrasket over hvor meget et hotel egentlig kan have .

  Vi købte et “Mad-armbånd” et par dage, her kan man spise, drikke og snacke alt det man vil i 24 timer på udvalgte hoteller – det kan faktisk godt svare sig.

  Ved siden af Luxor ligger der et hotel (Kan ikke huske navnet, måske du kan google dig frem til det – det er noget med the secret garden tror jeg)
  Her har de en hvid tiger og delfiner man kan få taget billeder med, fandt jeg desværre først ud af da jeg kom hjem desværre.

  Køb kun billetter til shows og oplevelser i boderne – der er mange uægte billetter i omløb..

  HUSK AT BESØGE MACYS – her får man som turist -15 % mener jeg det er på alt i butikken . De ligger over alt i USA, man skal bare udfylde papirer man får ved kassen – så husk og ha dit pas på dig. 🙂

  Det var en kæmpe lang besked fra mig – håber du kan bruge det, kunne skriver 1000 andre ting – så skriv endelig hvis du vil vide mere.

  // Liselotte

  9. april 2014 at 14:09
  • Reply Ditte

   Tusinde mange tak for det Liselotte, hvor er det sødt af dig! Virkelig mange brugbare tips, og hvor smart med Rockerfeller så man samtidig kan se Empire 😀
   Jeg vil notere det hele til vores tur 🙂 🙂

   9. april 2014 at 20:53
 • Reply Amalie

  – Las Vegas Premium Outlets – Både south og north
  – I skal helt sikkert spise på Eiffel tower restaurant i Vegas, det er SÅ lækkert!
  – Las Vegas fashion show mall har nogle gode butikker
  – Hvis i vil have jer en lidt anderledes oplevelse kan i tage på heart attack grill i Downtown Las Vegas hvor man spiser i kitler, mens tjenerne har sygeplejerske/læge tøj på. Den allerstørste menu er der næsten 10.000 kalorier i, og imens man sidder og spiser kan man i baggrunden se videoer af folk der er blevet hentet med ambulance derfra fordi de har fået hjertestop af at spise de der kæmpe menuer – meget voldsomt! men man kan altså også godt få en helt almindelig burgermenu 😀
  – Sidst jeg var i Vegas var min mor, søster og jeg ude at flyve indoor skydiving. Det var virkelig en sjov oplevelse!
  – Og så synes jeg virkelig at i skal sætte en dag af til at tage rundt og se alle de smukke hoteller og hvad de har at byde på, fx kan i se fontanen ved bellagio, sejle i gondoler i Venetian og hvis i er helt vilde kan i prøve en af de tre forlystelser på toppen af Stratosphere (det er kun 350 meter højt 😉 )

  Nå men jeg kunne blive ved! Jeg elsker Las Vegas! Skal selv derhen i overmorgen for 7. gang og bliver aldrig træt af det.

  NYD DET!!

  9. april 2014 at 16:39
  • Reply Ditte

   Mange tak Amalie, dejligt med tips 🙂 Jeg tror jeg må prøve det indendørs skydiving, det må være en vild oplevelse. OG lege jeg er i Venedig for en stund 😉
   Rigtig god tur til dig, og tak 😀

   9. april 2014 at 20:56
 • Reply Lea

  Jeg var i New York i efterårsferien og en af dagene tog vi en bus ud til noget der hedder Woodbury Outlet Shopping. Det ligger en time fra Manhatten og det er nærmest en lille landsby med over 200 butikker, hvor der du kan spare op til 65% på diverse designermærker. Billetterne til bussen kan bestilles på nettet inden hjemrejsen, men de kan også købes overalt i NYC, så i behøver ikke at beslutte jer inden for det er også meget tid man bruger udenfor byen – men så har man også det meste shopping på plads! 🙂
  Jeg håber i får en fantastisk tur – det lyder vildt nice!

  Du kan læse mere om Woodbury her: http://www.newyorkbilletter.dk/sightseeing/woodbury-outlet-shopping/?gclid=CL-HjOr03b0CFcH2cgodoZEAYw

  13. april 2014 at 18:55
  • Reply Ditte

   Mange tak for tippet Lea, jeg regner med at ville tage derud. Jeg vil rigtig gerne købe en balenciaga taske, men er lidt usikker på om jeg skal “regne med” at finde en fed en? Men ellers er der nok en masse andet spændende at finde 😉

   14. april 2014 at 18:22

  Leave a Reply