Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Nye Chanel lakke

>

De nye limited edition neglelakke fra Chanel, som hedder “Les Jeans de Chanel” kommer i butikkerne 8 september. Jeg har selv en blå lak fra h&m, som egentlig er meget pæn i farven.. Dog på grænsen til lys lilla/”cremet” blå, hvor jeg godt kunne tænke mig en mere klar blå farve. Den første lak “Blue Rebel” er derfor nok lidt for mørk til hvad jeg leder efter, og jeg kunne derfor virkelig godt tænke mig “Coco Blue” eller “Blue Boy” da det er en lys fin blå farve og den anden er en kold blå. Tror begge kunne være rigtig flotte til efteråret hvor tøjet er mere mørkt.
I det hele taget elsker jeg bare Chanels neglelakke, selvom kvaliteten nogen gange ikke er 175 kr værd 🙂 det er nok også en smagssag, og hvor mange lag man lægger på. Jeg er i hvert fald godt tilfreds, bortset fra én jeg har som jeg synes er svær at lægge på. Men Chanel kan bare noget med farver!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Natascha Maja

  >Uh, Coco Blue er fin! Jeg må indrømme, at jeg synes, 175 kr. er for meget for en neglelak, men Chanel har nogle lækre farver.

  17. august 2011 at 15:35
 • Reply J'adore blog

  >Jeg elsker blå og de her farver er altså et hit hos mig 🙂

  17. august 2011 at 16:00
 • Reply Ida

  >Jeg har også en svaghed for Chanels farver. De formår bare at lave nogle der er rigtig fine.
  Synes også at coco blue er den fineste af dem alle.
  Synes den du har på fra HM er rigtig fin.

  http://idawsblog.blogspot.com/

  17. august 2011 at 17:49
 • Reply Guapizimo

  >De er rigtig flotte deres kommende blå farver, hvis de var lidt nemmere at få fat på ville jeg gerne eje en af dem.

  17. august 2011 at 21:14
 • Reply Sofie

  >Jeg synes Chanel´s neglelakker er meget dyre, men farverne, de er altså også pæne 🙂 Og jeg ville da ikke have noget imod at eje alle tre farver! Men jeg synes nu at din fra H&M er rigtig flot 🙂

  xx

  18. august 2011 at 8:11
 • Reply GlimmerGlam

  >Natascha Maja: Det er det bestemt også, men jeg vil hellere have 10 flotte end 35 billige jeg ikke gider bruge.. Og ja deres farver er bare så flotte!

  J´adore blog: Gør jeg også, både til sommer og vinter!

  Ida: Ja lige præcis, jeg må også få kigget på den hvis jeg kan finde den nogen steder 🙂 eller må min fra h&m række..

  Guapizimo: Ja det er det, håber at finde dem i lufthavnen 🙂

  Sofie: Ja de er, men tror også jeg vil bruge dem oftere netop fordi de er så lækre.. Hvor fx den fra h&m har jeg haft på 2 gange tror jeg.. 🙂

  18. august 2011 at 14:00
 • Reply jenaly enns

  >I like that color.

  http://jenalyenns.blogspot.com/

  18. august 2011 at 18:34
 • Reply Milana - modeverden.dk

  >Jeg har virkelig mange chanel lakker, men synes faktisk YSL, som koster kun en 20er mere, er langt bedre kvali – og meget nemme at lægge flot på, men de har desværre ikke nær så mange flotte farver som Chanel. Men ja, begge er ret pricey!

  Milana fra http://modeverden.dk

  26. august 2011 at 23:28
 • Leave a Reply