Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Nye guldsmykker fra CHANTI

Når det kommer til smykker, så er jeg meget klassisk i min smag. Jeg går kun med guld smykker, og de fleste af dem jeg har (og har på hver eneste dag) er gaver fra min familie. Jeg både sover med dem, går i bad, dyrker sport osv med dem på. Lige bortset fra mit ur måske, og en ret lang guldkæde med et diament vedhæng. Men ellers tager jeg aldrig mine smykker af, og får derfor heller ikke skiftet til nyt særlig ofte. Jeg går mere op i kvalitet frem for kvantitet når det kommer til smykker, og har alt for mange gange prøvet, at billigere smykker blev grimme af at blive brugt og i kontakt med vand. Så når jeg kigger efter nye smykker, skal de være af guld så jeg kan tage dem på og beholde dem på til jeg får lyst til at skifte dem.

Jeg var derfor heller ikke langsom til at takke ja til at vælge nogle smykker fra siden CHANTI. De har virkelig meget at vælge i mellem i ægte guld, og til virkelig rimelige priser. Det jeg stadig manglede er et guld armbånd som er tyndt og ikke vejer eller fylder for meget. Dette armbånd er 8k guld og var derfor lige hvad jeg kiggede efter, og jeg tog det på med det samme det kom med posten.

Derudover har jeg længe kigget på små guld creoler, som jeg tænker at bruge som de forreste øreringe da jeg har to i hvert øre. Det kunne også være super fint med et sæt mere en anelse mindre, og så have dem bagerst. Det må jeg ønske mig i julegave. Disse creoler er forgyldt sølv i str 15 mm.
De har som sagt utrolig mange fine smykker, både brands og en masse i sølv og guld. Så se også de mange flotte smykker på CHANTI’s nye grossistside her.

#sponsoreret gave

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittemjakobsen
Indlægget kan indeholde affiliate links

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply