Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Nye Kari Traa træningstights fra Seuf.dk

Jeg har det sidste stykke tid været inde i en super godt træningsrutine, hvor jeg næsten kommer afsted omkring 4-5 gange om ugen. Jeg træner mest hold i Fitness World, gerne Stram Op og Puls/Styrke. Så jeg bruger en del træningstøj, som jo hurtigt skal vaskes igen. Og nu når jeg ikke længere har min egen vaskemaskine er det lidt besværligt at skulle lave vasketid hele tiden for det. Så jeg har måtte anskaffe mig lidt mere træningstøj, sådan at jeg kan bruge de forskellige ting ugen igennem og vaske det hele samtidig til sidst. Jeg træner altid i tights og en top og disse sorte Kari Traa Butterfly bukser er de nyeste til “samlingen”.
Jeg kan godt lide at de er lidt højtaljede, så at jeg ikke hele tiden skal hive dem op når jeg træner. Derudover sidder de super godt, er behageligt materiale som former kroppen flot.

Mine tights er en gave fra Seuf.dk som sælger alt man skal bruge til træning og friluftsliv. Lige fra løbetøj og sko, til campingudstyr, skiudstyr, tælte til festivaler og camping, vandrestøvler osv osv. De har virkelig meget, og til super gode priser som pt er en del nedsat hvis i står og mangler lidt nyt tøj eller ting til fx en kommende ferie/udflugt.

 Kan i have en dejlig søndag 🙂

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply