Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Nye Nike Free

214988_350_A

Så har jeg klikket disse fine Nike Free sneakers hjem 🙂 jeg har simpelthen været så glad for mit andet par, så de er blevet godt slidt efterhånden. Min plan er så at de gamle sko kan bruges til fitness, og det nye par bliver brugt til hverdag. Jeg kan godt lide at selve Nike mærket er mørkt, så det bliver mere skjult på siden af skoen. Jeg har faktisk også valgt at bestille dem et nr større, da jeg synes mit gamle par er lige en tand for lille. Andre der synes størrelsen er en smule lille i det?

/sponsoreret/

bloglovin1

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Chau

  Jeg har også fået købt et par på opfordring af svigermor 🙂

  ja, jeg synes de er små i størrelsen. Gik 1,5 numre op i dem.

  /Chau

  6. august 2013 at 11:08
  • Reply glimmerglam

   Jeg har fået mine hjem nu, og de passer 1 str større 😀

   13. august 2013 at 10:37
 • Reply Heidi

  Jeg har lige købt et par på Tenerife og måtte også en halv størrelse op.
  de er så fede..:O)

  9. august 2013 at 1:05
  • Reply glimmerglam

   Det er mærkeligt hvor forskellige størrelserne er, men har fået mine hjem og de passer heldigvis i en str større 🙂

   13. august 2013 at 10:36

  Leave a Reply