Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Nye pumps tak

 

Jeg mangler virkelig nogle “fest” pumps og sandaler modeller, til i byen og til sommerfester osv. Synes bare det er svært at beslutte mig hvilke, da jeg gerne vil have nogle almindelig sorte, nude farvede og nogle i fx mint grøn osv. Men jeg må jo bare anskaffe mig et par af gangen 😉

De 3 par her måtte godt flytte ind i mit skab, tror de alle vil være super flotte til strømpebukser eller brune ben. De er alle fra Buffalo som er fundet her. Jeg må bare kigge lidt videre og se hvilke par jeg beslutter mig for.
Sponsoreret indlæg.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply bykirsti

  >super fede pumps!

  13. marts 2012 at 13:24
 • Reply Charlotte B

  >De brune er vildt fede! 🙂

  13. marts 2012 at 19:34
 • Reply Marie-Louise

  >Er vilde med de brune, de skulle bare være sorte 🙂

  Posgaard.dk

  13. marts 2012 at 19:41
 • Leave a Reply