Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Nye Sandaler

IMG_5643

Jeg hentede en pakke på posthuset igår som indeholdt 2 par sko 😀

Det første par er de her fine sandaler fra Betty London (gave). Lige hvad jeg manglede – synes jeg i hvert fald selv 😉 nu mangler vi bare lidt sommer vejr så de rigtig kan komme til sin ret. Men noget tyder på jeg bliver nød til at rejse væk for at få den nødvendige (gennem)varme ind til knoglerne. Jeg synes bare at afbudsrejserne er lidt dyre i forhold til hvad de plejer at være. Hmm må kigge videre 🙂

IMG_5630IMG_5651IMG_5649

I dag har jeg bare trænet og ordnet en masse praktisk herhjemme, som rengøring og vasketøj. I morgen tager jeg så på mini-ferie til min far på falster, det skal nok blive rigtig hyggeligt. Rigtig god torsdag <3

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply Nye Pumps | Glimmer Glam

    […] har ikke fået vist det andet par sko jeg fik udover sandalerne jeg viste i det her indlæg. Jeg har i noget tid godt kunne tænke mig nogle pumps i nude, som jeg synes er vildt flot til bare […]

    2. august 2012 at 14:45
  • Leave a Reply