Follow:
EBAY

Nyt Iphone cover

IMG_6678IMG_6679

Jeg købte dette Iphone cover over Ebay for et par uger siden, og nu er det endelig kommet hjem. Jeg synes egentlig de fleste covers er pænest til de sorte Iphones, men det er nu alligevel meget sjovt med et nyt udseende til mobilen.

Tror jeg vil finde et par flere sjove at skifte med, og især hvis de er så billige som dette. Nemlig sølle 6 kr inkl porto 😉 Se mere her.

Photobucket

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Debbie

  Sikke et spiff cover! 😀

  Jeg står også og mangler et cover. Har i sommers købt sådan et cover, hvor der var små perler på. Det virkede som alletiders idé, hvis det ikke var fordi jeg piller stenen af ubevidst når jeg keder mig. UPS! 😉

  21. november 2012 at 15:48
  • Reply Ditte

   Haha 😀 ja det kan være farligt hvis man godt kan lide at pille i noget.. Overvejer lidt et med bamse ører, de er nu lidt søde 🙂

   21. november 2012 at 17:21
 • Reply Louise

  Virkelig fint cover, jeg elsker sådan noget! 😀 Og til den pris.. Det er jo fantastisk, haha. Så ville jeg også købe et par ekstra, så man kunne skifte lidt 😉

  – Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  24. november 2012 at 2:39
  • Reply Ditte

   Mange tak 🙂 ja det er helt vildt det kan lade sig gøre, må kigge efter lidt flere fine 😉

   24. november 2012 at 20:33
 • Reply Maria

  Det store udvalg af covers er nok hovedårsagen til, at jeg brændende ønsker mig en iphone haha 😀 Ej men der findes virkelig mange fede covers til iphones, og det er ærgerligt, at der ikke er lige så mange forskellige slags til andre mobiltelefoner.

  5. december 2012 at 16:47
  • Reply Ditte

   Jeg har faktisk i lang tid syntes at det var ret grimt med de covers, men nu kan jeg godt se det fine i dem og har allerede købt et mere 😀

   6. december 2012 at 8:49
 • Reply Mette

  Fedt fedt fedt cover!! Elsker print 🙂

  Jeg har selv købt et par covers via ebay, men synes du ikke, at det er svært at vente SÅ længe på et cover? Når man køber et cover her i DK, går der jo ikke mere end et par dage, før det kommer med posten, men jeg har lige nu ventet i næsten 4 uger på mit nye cover købt på ebay, som endnu ikke er kommet endnu 🙁

  Kan man holde ventetiden ud, er det dog en utrolig billig måde at købe covers på! 🙂

  23. januar 2013 at 10:46
 • Leave a Reply