Follow:
RANDOM

Nyt job og ny bil

Der sker nyt her hos mig, sagen er nemlig den at jeg har fået nyt arbejde. Jeg starter som Brand Ambassadør for Plantronics her 3 april, og jeg glæder mig utrolig meget til nye udfordringer og alt der følger med. Med dette job vil jeg skulle en del rundt i landet, for at besøge forskellige forhandlere af produkterne. Derfor skal jeg nu også til at køre rundt i hele landet, og skal derfor have en leasing bil.
Jeg ved ikke særlig meget om biler må jeg ærligt indrømme, og da jeg skal være med til at vælge en passende bil, har jeg måtte kigge lidt rundt og læse mig lidt til de forskellige modeller. Da jeg så blev kontaktet omkring et samarbejde for Renault, var det en oplagt mulighed for at se lidt nærmere på dette bilmærke.

De vigtigste kriterier for mig, er en lille men rummelig bil. Den skal være nem at parkere, men stadig have plads til en kuffert og merchandise i bagagerummet.

  • Komfort er også vigtig! Så et godt sæde, plads til en kaffe eller vand og generelt bare et brugervenligt design.
  • Udover pris på leasing af bilen, samt førstegangsydelse, er det en god ide at kigge på hvor langt bilen kører pr liter. Her kan man holde udgifter en del nede, især hvis man skal køre mange km om måneden.
  • Og så er der ekstraudstyr, hvad skal man bruge der? Generel en god aircondition og sædevarme er virkelig uundværlige når det er vinter. Stik til mobil så man kan høre musik/oplade. Derudover evt automatgear, fartpilot og indbygget GPS?

Der er mange tanker omkring hvilken bil, for de fleste bilmærker har jo lækre biler. Men tror man kan sortere lidt fra i pris, samt udstyr og så tage den derfra ved at testkøre dem der stadig er i spil.
Derudover er jeg ret fan af tanken om at lease, i stedet for at købe. Både så man kan få en nyere bil, uden at skulle smide så mange penge for den, som hvis man skulle købe. For biler falder så hurtigt i værdi, så generelt er det bare en dårlig investering. Derudover kan jeg godt lide tanken om at man kun binder sig for en kortere periode. Derefter kan man revurdere om man vil fortsætte med at lease en bil, om man vil prøve en helt anden model, eller om cyklen faktisk er nok til ens forbrug. For mine kriterier kunne en Renault Clio og/eller Megane godt være ret interessante at se nærmere på, og i kan læse mere om privat leasing lige her.
Har i en bil, eller en firmabil i er vandt til at køre, og har i derfor en favorit i vil anbefale?

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde sponsorerede/affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply