Follow:
RANDOM

Nyt Kamera – Canon 1200D

Før jeg havde indbrud forrige jul, havde jeg et Canon 550D som jeg var utrolig glad for. Det eneste der irriterede mig var størrelsen på det, som gjorde at jeg ikke bare lige tog det med alle steder. Da jeg så skulle have et nyt kamera, faldt valget på et Olympus. Trods dens lille størrelse, som jo er rart, så var jeg ikke tilfreds med de billeder det tog. Ikke 100% i hvert fald. Efter en del overvejelse solgte jeg mit Olympus pl5 for en måneds tid siden. Egentlig med henblik på at købe det nye Olympus pl7, som skulle være en del bedre end pl5. Men efter at have lånt et hjem, var jeg igen ikke helt tilfreds. Så jeg endte med at gå tilbage til Canon, hvor jeg fik dette 1200D med en standard linse 18-55, samt en 50 mm linse (som er den der laver slørede baggrunde) til en samlet pris på 3400 kr. En virkelig god pris hvis du spørger mig! Derudover har Canon Cashback de her måneder, så jeg ender med at få 500 kr retur for 50 mm linsen, hvilket jo giver en endnu bedre pris 😀

Jeg er allerede meget mere tilfreds med mit Canon, og glad for jeg valgte dette kamera. Godt nok er det lidt stort, men jeg render alligevel ikke rundt med det i tasken hele tiden, og så er det jo egenlig lige meget.
Bare et lille kamera tip til jer der evt leder efter et nyt!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply kathrine johansen

  Det er også et super godt kamera, har selv haft det og jeg synes det tager rigtig gode billeder, og så ja.. det er ret stort men heldigvis godt og tilfredsstillende!

  God aften til dig 🙂
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  21. december 2015 at 17:29
 • Leave a Reply