Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Nyt til sommergaderoben

1 Esprit Kjole: 499 kr – 2 Esprit Sandaler: 499 kr – 3 Asos Bomberjakke: 597 kr
4 Designers Remix Top: 1400 kr5 Esprit Nederdel: 299 kr6 Ganni BH: 399 kr
7 River Island Sandaler: 579 kr – 8 Storm & Marie Trench: 1699 kr – 9 NLY Trend Kjole: 279 kr

Fordi jeg netop er flyttet, har jeg virkelig fået ryddet op, og ikke mindst ud i mit tøj. Nu er der endelig orden og system i det hele! Det er virkelig dejligt, og giver et bedre overblik over hvad jeg egenlig har og også hvad jeg måske mangler, eller snart skal udskifte hvis en favorit eller klassikker er ved at blive for slidt 😉
Jeg må indrømme at jeg kigger meget på tøj i webshops, og langt fra alt jeg gemmer i min virtuelle indkøbskurv og er vild med, ender herhjemme i skabet. Desværre!

Men her er lidt forskelligt jeg har kigget på til sommeren, og især kjoler mener jeg selv jeg mangler. Jeg har nemlig langt flest sorte kjoler, hvilket bliver lidt kedeligt kun at gå i om sommeren. Der skal lidt mere farve til, og da jeg elsker at gå i kjole, mangler jeg lidt til både afslappet hverdag, noget der kan bruges på arbejde, samt til sommerens fester og begivenheder. Skal desværre ikke til et bryllup i år, det er ellers den bedste anledning at købe en smuk kjole til.
Her er lidt til både dags – og aftenoutfits, så mangler vi bare lidt at temperaturen stiger op over de 20 grader igen.
Jeg er ret vild med toppen fra Designers Remix og især også den fine blå plettede kjole fra Esprit, som er virkelig fin.

Kan i have en skøn aften ♥

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Satina Wandel

  Jeg ku’ virkelig godt nr. 1, nr. 6 og nr. 9!

  Jeg har også lige givet garderoben den helt store tur og – som dig – erkendt, at jeg har SÅ mange sorte kjoler, så nu forsøger jeg virkelig at styre uden om, hvis jeg falder for endnu en sort kjole og undersøge, om der er noget lignende i en anden farve 😀

  http://satinawandel.dk

  19. maj 2016 at 22:49
 • Leave a Reply