Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Nytårs kjoler – mine favoriter!!

>Har i fundet ud af hvad i skal til nytår?? Jeg er faktisk ikke sikker om jeg er i spanien eller danmark.. Men uanset skal der en flot kjole til, for det er ikke lige hver dag, eller hver fest man kan gøre sig så lækker 😉 jeg har siddet og luret lidt, og fundet mine bud på de flotteste kjoler som alle fåes online. Hvilken en jeg skal have på har jeg dog ikke besluttet, har et par i skabet jeg ikke har brugt nemlig. Jeg ville allerhelst bestille en fra net-a-porter (som er de 6 nederst) men det har jeg desværre ikke råd til!! Men wauw nogle kjoler, så er resten af aftenen bare reddet 😉

Fra Topshop

Asos

Nelly

Dorothy Perkins

Net-a-porter

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply Louise

    >Er vild med den sorte paillet kjole fra Dorithy Perkins 🙂

    3. december 2010 at 21:29
  • Leave a Reply