Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Nytårskjolen er i hus..

Photobucket

Så har jeg bestilt min nytårs kjole som er fra Nelly, og håber virkelig den sidder godt og er som jeg håber på. Ellers ryger den tilbage og så har jeg en “nødløsning” LBD i tankerne. Jeg har haft kigget alle webshop sider igennem, og mit krav var at den skulle være lidt kropsnær, enten oppe eller nede, være fin og noget “lidt ekstra” nu det er til nytår, uden ærmer og ikke helt op i halsen (det klæder mig bare ikke særlig godt) og dette er så den jeg synes var finest. Sidste år var det en del nemmere, i hvert fald for mit vedkommende, for der var mange kjoler jeg syntes var smukke. Mit problem blev bare at jeg var for sent ude, og manglede de ekstra penge 🙁 Men i år synes jeg det var svært, da der hele tiden var noget galt med dem jeg fandt. Så krydser fingre for den sidder godt og det strutskørt ikke gør min mås for stor 😉 Hvis i selv skulle være interesseret, kan i finde den lige her.

Har i fundet en kjole, eller har i en i skabet i tager på??

Photobucket

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Trine

  Vil du ikke lægge et link ind til kjolen! Den er jo SÅÅÅÅÅ fin!!!!

  8. december 2012 at 12:24
  • Reply Ditte

   Jo selvfølgelig, har lagt det oppe i indlægget nu 🙂

   8. december 2012 at 13:44
 • Reply Jadore blog

  Wow hvor er den flot 🙂

  8. december 2012 at 12:24
  • Reply Ditte

   Tak, håber den er lige så pæn IRL 🙂

   8. december 2012 at 13:45
 • Reply Sarah

  Hej Ditte

  Fantastisk kjole! Er du ikke sød at fortælle hvordan den sidder mår du odtager den!!! 🙂

  13. december 2012 at 13:16
  • Reply Ditte

   Hej Sarah.
   Jeg har modtaget den, og den sidder faktisk ret godt. Dog har jeg købt en str S og tror en XS ville have været bedre så den sider rigtig stramt over brystet. Der er noget tyl under skørtet som skal få den til at “strutte”, og det klipper jeg nok af.. Det gør at numsen bliver lidt stor, og kjolen falder lidt mærkeligt.. Men er ret tilfreds og beholder den i hvert fald 🙂
   Jeg vil lave et indlæg om den, men bliver nok først om nogle dage da jeg sidder med eksamens opgave, men ville bare lige svare dig hvis du ville bestille den 😉

   14. december 2012 at 9:44
 • Reply Line

  Hej! Jeg ville gerne kigge på kjolen på hjemmesiden, men når jeg klikker på linket kommer der mange frem.. Kan se det er et efterhånden et gammelt opslag nu, så ved ikke om de egentlig stadig sælger dem 🙂

  19. december 2015 at 13:38
 • Leave a Reply