Follow:
FOOD AND RECIPES

Opskrift // Knækbrød fyldt med kerner

P2280030

Dette knækbrød er lavet ret “stenalder” agtigt om man vil. Der er nemlig næsten ingen mel i, og derfor kun kerner, æg og olie. De er derfor rigtig sunde og mætter en del, men tror jeg selv vil komme lidt mere mel i næste gang så de er en smule mere knækbrøds agtige.

De her er sog super lækre med fx en skive ost på eller med peanutbutter 😛
De er mega nemme at lave, og man kan så nemt lave det med hvad man han og lidt på gefühl. Her er hvad jeg brugte:

2 dl sesamfrø
2 dl græskarkerner
2 del hørfrø
2 dl solsikkekerner
2 dl af en kornblanding (en blanding af vidst nok 8 frø/korn, kan bruge 2 dl mere af ovenstående)
1 dl havregryn
1 dl fuldkornsmel
1 tsk salt
1 dl olie (en der ikke giver for meget smag)
3 æg
1 dl vand

Bland alle ingredienser sammen i en skål og rør godt til det har en samlet masse.
Fordel massen på en bageplade med bagepapir og sørg for den er lige over det hele. Det skal ca vare 0.5-1 cm tyk.
Bag knækbrøder ved 200 g i ca 20 min eller til den får en let gylden farve.
Lige så snart de tages ud af ovnen, skæres knækbrød stykkerne forsigtigt mens den er varm. Jeg skar bare lige over på langs og på tværs 🙂 På den måde knækker det hele ikke i stykker hvis du først gør det når de er kolde!

P2270004

Meget simpelt, og tager ingen tid at lave. Lækkert med lidt smør, en skive ost eller peanutbutter på! Mmmmmm ♥

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog              Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Anna Warrington

    Åh, jeg elsker hjemmelavet knækbrød! Det er bare så lækkert 😀

    17. marts 2015 at 13:25
    • Reply Ditte

      Ja det er super lækkert som snack 🙂

      22. marts 2015 at 15:24

    Leave a Reply