Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Osis+ Dust It og Shine Duster anmeldelse

>

Jeg mangler jo stadig lige at fortælle lidt om de to Osis+ produkter jeg fik af billigvoks.dk her, og jeg ville egentlig have lavet før/efter billeder med det i.. Men de blev ikke lige som forventet, og man skulle jo gerne se en god forskel haha.. Men måske jeg viser det sådan en anden gang.
Først Osis+ dust it, som de fleste nok kender.. Og derfor nu ikke kan leve uden!? Og det forstår jeg virkelig godt efter at have prøvet den nogle gange. Okay, jeg vil nok ikke sige “cant-live-without” produkt for mig, men bestemt et der hjælper på sidste dagen inden jeg vasker hår, hvor det godt kan være lidt kedeligt og klasket.
Jeg vasker mit hår hver 3 dag, føntørrer og glatter det, så jeg gider ikke den store omgang hver dag.. Men på 3 dagen er det ret kedeligt at se på, og jeg sætter det for det meste op. Så her kommer “dust it” ind! Jeg har brugt den i hårrødderne, ladet det sidde lidt og så ugler lidt med fingrene i hovedbunden. Og så var det flade hår væk, og super volumen øverst, dog også ret stift hår som er svært at rede, og få fingrene igennem med dette produkt i. Derfor har jeg også altid vasket mit hår om aftenen eller morgenen efter at have brugt det her produkt. Jeg synes også det er godt til hvis man vil lave en lidt fyldigere knold, så kan det virkelig få håret til at fylde mere ved hovedbunden, men også i længderne så det bliver nemmere at sætte.
Den anden jeg fik “shine duster” er en slags perlemor pudder der skal give shine til håret og et meget let hold. Altså slet ikke som den almindelig dust it, og den gør heller ikke håret stift og særligt fyldigt. Meningen er at man får en nyvasket følelse, og skinnende hår. Jeg har ikke rigtig fundet et ynglings produkt her, da jeg kke kunne se nogen særlig virkning. Kun i det nederste af håret som fik så lidt shine, men ikke noget jeg tænker en hårolie ikke også kan klare.. Pulveren drysser man i stedet i hånden, hvor det så bliver til en slags creme man kan tilføre håret. Hvor imod den almindelige dust it skal tilføres direkte i hårødderne.
Begge produkter er sponsoreret af Billigvoks.dk, som jeg fik sammen med nogle andre produkter. Se mere om de andre produkter her i dette indlæg.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply