Follow:
RANDOM

Out of order

>

Jeg er forskellige blandede billeder liggende, jeg har gemt til bloggen af en grund. Ting jeg ville vise, men så er de alligevel blevet for blandet, og uden sammenhæng med fx et outfit osv. Så nu får i lige en gang blandede billeder af en masse fine og hyggelige ting på det sidste 🙂

Vi fejrede min brors fødselsdag, hvor vi fik varm kakao, frugt og han havde bagt boller, hindbærsnitter og en super flot lagkage!!


Så var jeg til åbningen af Danmarks første multipark i Helsingør med skateboardbaner, graffiti væg osv. Hvor min bror også skulle spille med sit gamle band. Vi frøs helt vildt så vi blev der ikke særlig længe!
Min anden bror var oppe og forsvare sit speciale og er nu blevet cand.mag, så det blev fejret med en masse champagne, chips, frugt og lækker chokoladekage! Mums! Og så er der rigtig fest hjemme hos ham i morgen.
Så er der lige et tip her om man vil. I Netto har jeg købt et par af de små kogebøger her.. Til 10 kr!!!! De er virkelig gode nogle af dem, og de har nemme og lækre retter i forskellige emner. Her mexikansk og endda med kalorie udregning til de forskellige retter.. Det synes jeg er smart! Jeg skal i hvert fald have et par mere 🙂
Så var jeg i biffen igår og se Twilight!! Nogle andre der har set den? Jeg læste at den havde fået 2 stjerner et sted, og de mente den var langtrukken? Det forstår jeg ikke, jeg kiggede på mit ur efter jeg troede der var gået 15 min.. Og så var der gået næsten 2 timer!!! Den er så god jo, og glæder mig så meget til at se slutningen.. Som så først kommer om et år!! Ihhhhhhh…. 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Phie Buechek

  >Wauw en flot lagkage!!! 😛

  18. november 2011 at 14:12
 • Reply Anne-Dorthe

  >Hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg ville ikke have haft noget imod, at smage den kage!! 😀

  http://anne-dorthe-aboutagirl.blogspot.com/

  18. november 2011 at 15:47
 • Reply Chabis

  >2 stjerner? Wow det forstår jeg da virkelig heller ikke! Jeg elskede den, den var virkelig lige som jeg havde forestillet mig det hele inde i mit hoved 🙂

  19. november 2011 at 10:42
 • Reply GlimmerGlam

  >Phie: Ja ikke, den var også god! 🙂

  Anne-Dorthe: Tak og den var også rigtig lækker, nam 🙂

  Chabis: Jeg fatter det heller ikke, jeg synes den var Vildt God!! Det må have været en sur Twilight hater hehe 🙂

  19. november 2011 at 12:41
 • Leave a Reply