Follow:
THE OUTFIT

Outfit // Black dress

P6020013P6020016Kjole: Saint Tropez, Jakke: InWear, Sandaler sprtoo: Esprit (adlink)

Dette er faktisk lidt over en uge gammel, men bedre sent end aldrig 😉 Det er taget den dag jeg var til L´oreal event på D´angleterre. Kjolen er bare super behagelig, og i det lækreste stof. Sådanne kjoler bor jeg i om sommeren, luftigt, pænt og behageligt 😀
Disse Sandaler synes jeg er så fine! Sidste år da jeg købte dem, der gnavede de ret meget, så jeg fik dem aldrig brugt mere end nogle få gange. Men jeg må have gået dem til sidste sommer, for i år er de så rare og jeg kan gå rigtig langt uden at det gør det mindste ondt 🙂

Hold nu fast et dejligt vejr det er de her dage, Dansk sommer når det er bedst. Jeg har ikke lavet andet end at hygge mig over weekenden. Spist brunch på Sokkelund, gået tur, solet mig, grillet hver dag, drukket vin og martini, været i Zoo med min nevø og bare haft det rart. Det har jeg virkelig trængt til, efter en meget hektisk periode både med to jobs, alt for mange aftaler, case og eksamen. Så nyder at have en masse “frihed” nu og bare være!

Ud fra besøgstal og kommentarer, kan jeg tænke mig at i har været ude og nyde vejret mindst lige så meget? 🙂 ♥

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Wauw flot outfit 🙂
  Kjolen er bare fin

  / Liselotte

  13. juni 2014 at 13:39
  • Reply Ditte

   Ihh tak Liselotte 🙂

   13. juni 2014 at 14:25

  Leave a Reply