Follow:
THE OUTFIT

Outfit // Blonder & Læder

P9060004 P9060005

Blouse: InWear (similar here) / Skirt: Part Two (similar here get 15% of with GET15)/ Bag: Gucci / Necklace: Minnavnehalskæde.dk.

Sådan her så jeg ud igår, hvor jeg først var på arbejde i Companys i Lyngby som har genåbnet efter en større ombygning. Der er blevet utrolig flot, og vi havde e fest med DJ, goodiebags, Cava, snacks osv.
Da jeg havde fri stod den på biograftur med kæresten, hvor vi var inde og se Boyhood. Jeg var ret spændt på den, nu den har fået så meget positiv omtale. Netop det gør ikke altid en film god for mig, tværtimod, så synes jeg ofte det modsatte af filmanmeldere 😉
Men den var virkelig god, fantastisk at man konstant bare er med og se de skuespillere blive ældre og ældre. Som en hel naturlig del at følge dem i livet, hvor de ikke bliver udskiftet med en der ligner dem lidt. Filmen handler mest om livets op og nedture, og giver en del at tænke over. Den varede næsten 3 timer, men jeg synes ikke den blev kedelig. Jeg synes nok ikke det er den bedste film jeg har set, men den er klart værd at se!

P9060003

I dag skal jeg bare holde søndag og hygge mig, ud og gå en tur eller andet vi lige kan finde på.
Kan i have en skøn dag ♥

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittemariejakobsen     Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply High on Fashion

  Du ser virkelig godt ud 🙂

  7. september 2014 at 21:07
  • Reply Ditte

   Mange tak 🙂

   8. september 2014 at 10:34

  Leave a Reply