Follow:
THE OUTFIT

Outfit + Designers Remix

IMG_5546

Bukser: Designers Remix, Tee: H&M Herre, Sneaks: Nike Free, Halskæde: Ebay.

Havde hyggelig besøg af en veninde igår, hvor vi fik spist dejlig mad, set den “nye” Twilight film, spist slik og snakket en masse. virkelig dejlig aften!

Jeg fik hende lige til at tage et par billeder i mine nye Designers Remix bukser, nede ved en sø jeg slet ikke vidste lå lige rundt om hjørnet. Super fint sted som ville være oplagt at ligge sig ud på et tæppe hvis vejret altså gad blive sommer!!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

I dag og aften skal jeg hen til min bror som holder fødselsdag for familie og så venner, så det skal nok blive en dejlig og festlig dag. Tillykke til ham 🙂

Håber i får en god lørdag – og søndag, hvis jeg er for ramt til at tjekke ind 😉

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Anne

  Heeej 🙂
  Spottede lige at din t-shirt var fra Herre-afdelingen. Nice nice nice. Jeg må indrømme, at jeg også altid lige slår øjnene forbi. Bare hvis nu der lige var noget, ikke sandt?:-) Har også netop bestilt de samme Nike Free som du har på. Som du kan høre, er jeg ret glad for dit outfit her.
  Knus, og god aften!

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning og sundhed

  14. juli 2012 at 19:31
  • Reply Ditte

   Heeej 🙂
   Jo jeg har et par forskellige tee´s og andet som er fundet i herre afdelingen, det kan godt betale sig lige at kigge forbi. Især om vinteren også, er de store halstørklæder meget federe i herre afdelingen, end i dame 😉
   Men mange tak, er sikker på du bliver rigtig glæde for dine nye Nike! 🙂

   16. juli 2012 at 10:59
 • Reply Jadore blog

  Flot outfit 🙂

  14. juli 2012 at 19:38
  • Reply Ditte

   Mange tak 🙂

   16. juli 2012 at 10:57

  Leave a Reply