Follow:
THE OUTFIT

Outfit fra barnedåb

IMG_3186
Blazer: lindex, top: asos, nederdel: h&m, støvler: random butik i Norge.
Ja i så det jo egentlig godt igår hvor jeg står med min veninde, men da jeg havde de her billeder kunne i lige så godt få dem også 🙂
Jeg var lidt i tøjkrise inden jeg skulle afsted, da en del af mit tøj ligger pakket ned stadig. Og det er især mine fine toppe og kjoler. Så måtte lige finde lidt og kombinere med, men heldigvis for ny farvet hår som hjalp en del på mit humør! Fedt med en veninde der lige kan det der!! Plus jeg lige samtidig kunne lave lidt striber i hendes hår så var vi begge tilfredse.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply Louise Joli

    >Lidt off topic, men så lige i dette indlæg : http://www.guapizimo.com/?p=9156#more-9156 at du også har Zara cardigan'en, og ville høre om du evt var interesseret i at sælge den?

    16. november 2011 at 14:44
  • Leave a Reply