Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES THE OUTFIT

Outfittet til sommerfest

foto

I går var jeg på falster, hvor min far bor til stor sommerfest. En dobbelt 60 års, med kæmpe telt, 150 mennesker, en masse mad, vin og hygge med familien. Lidt ulig mig, havde jeg ikke fået købt en kjole til dagen. Så panikkede lidt i den sidste uges tid, men havde lånt denne fantastiske kjole af en sød kollega 🙂

Den er så smuk, og fra French Connection – men købt i London for over et år siden. Godt jeg ikke har spildt på den 😉

Jeg har taget en masse billeder, så dem vil jeg vise på et senere tidspunkt og selvfølgelig flere af mig med kjolen på 😉 men i morgen mandag kl 04 skal jeg til lufthavnen og på ferie med min mor til Hurghada 🙂 så jeg når ikke mere og vil heller ikke have tid til at blogge dernede fra. Vi “ses” om en uges tid.

Rigtig god søndag <3

bloglovin1

 

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Julie / It's My Passions

  Den er da også bare noget så smuk den kjole – rigtig god til dig 🙂 Og god ferie!

  4. august 2013 at 19:29
  • Reply glimmerglam

   Ihh mange tak 🙂

   5. august 2013 at 6:45

  Leave a Reply