Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Overvejer de her vinterstøvler

2støvler

Jeg står nok lidt mellem et af de her par vinterstøvler nu. Jeg har nogle som er et par sæsoner gamle, og egentlig kunne de nok godt holde en mere. Men de er godt slidte, så ville rigtig gerne skifte dem ud til nogle pænere støvler, og evt bruge de gamle til de dage hvor det virkelig sner.

Dem til højre synes jeg er en rigtig rå og cool støvle, men ved ikke om de bliver for brede ved anklen til mig. De andre er mere pæne i det, men har til gengæld guld spænder som jeg ikke rigtig ved hvad jeg synes om. Hvad synes i?

Nu vil jeg lave lidt mad, og slappe af med en god film. God onsdag 🙂

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply Anna Rømer

    vil du ikke linke til de højre? kan simpelthen ikke finde dem derinde 🙂

    16. oktober 2013 at 23:05
  • Leave a Reply