Follow:
TRAVEL

På stranden igen :)

>

Vi var jo igen på stranden, dog denne gang en anden et par kilometer væk. Der var en fin lang sandstrand, men fyldt med mennesker og børn. Og på stranden vil jeg helst gerne ligge og ha lidt ro og fred 🙂
Vi kørte så lidt videre og her lå den fineste lille klippestrand hvor der kun var et par andre end os, så vi klatrede derned og lå så i nogle timer. Der var de vildeste bølger så jeg var lidt bange for at hoppe derud i vandet og svømme, så det blev bare til lidt afkøling i vandkanten.
Der var så flot, selvom stenene var lidt hårde at ligge på. Jeg skal helt sikkert derhen igen så snart grader er et par højere 🙂
Så er der en grotte hvor jeg vildt gerne vil ind og dykke og kigge lidt, men tror næsten ikke jeg ville overleve det med kraften af bølgerne. Min kæreste synes også det var en Meget dårlig idé! Bikini er forresten fra h&m sidste år, en af mine ynglings!
Desuden købte jeg et par film billigt for et par uger siden, og så så første gang “Vicky Cristina Barcelona” igår. Nogle der har set den? Filmen var okay, kærlighed og dens problemer, hvad man vil have ud af sit forhold og livet.. Det sjove er bare, at de flyver et par dage til en by Oviedo som er lige her i nærheden, og tager et kort smut til vandet og byen Aviles og sidder ved et fyrtårn. Og det er der vi var ved stranden forleden, se her. Dog er billederne jeg har postet af venstre side af stranden som jeg synes så finest ud, og på højre side (bag mit hoved) er tårnet som vi også var lidt henne ved. Lidt sjovt synes jeg, at jeg lige ser filmen nu hvor vi tilfældigvis var her 🙂

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Guapizimo

  >Rigtig smuk strand bl.a. med de klipper der er ude i vandet! Filmen du nævner kendte jeg ikke, men det kunne da være jeg skulle se den en på en af de dage i DK hvor det regner og man ikke rigtigt har så meget at lave.

  8. juli 2011 at 17:43
 • Reply Simone

  >Århh, det ser skønt ud! (: Ser ud som om du nyder det.

  //Simone.
  http://www.aheartwithfashion.blogspot.com

  8. juli 2011 at 17:48
 • Reply Lullumut

  >Dejligt, og bikinien er rigtig flot 🙂 Jeg har slet ikke købt nogen ny i år faktisk, hm.. Jeg har godt set den, men jeg husker ikke lige scenen 🙂 Så den i biffen 🙂

  8. juli 2011 at 18:58
 • Reply jenaly enns

  >Wow….so beautiful. and I love the bikini…hope you are having a good vacation!

  http://jenalyenns.blogspot.com/

  9. juli 2011 at 4:12
 • Reply Pernille

  >Åh altså, hvor ser det bare skønt ud! Iøvrigt er det en fin bikini! 🙂

  9. juli 2011 at 9:34
 • Reply GlimmerGlam

  >Guapizimo: Ja jeg ville gerne anbefale den, ikke at det er den bedste film jeg har set, men okay underholdende. Og helt sikkert sjov for dig da de jo er i Spanien hele tiden 🙂

  Simone: Tak ja, det gør jeg bestemt også når vejret endelig er sådan der 🙂

  Lullumut: Tak, jeg plejer at købe et par stykker hvert år. Synes de bliver så hurtigt slidt.. 🙁

  Jenaly enns: Thanks alot, its not really a vacation, I stay here for some month. But thanks 🙂

  Pernille: Ja det er dejligt endelig med lidt sommer og sol, som nu er væk og i stedet regn. Hmm..

  9. juli 2011 at 20:00
 • Reply Malsen

  >Der ser virkelig smukt ud! Tænker også at det måske er lidt farligt at dykke inde i den grotte der.

  10. juli 2011 at 10:12
 • Reply Maria

  >Skønne billeder. Det lyder som om, I har fundet den perfekte, lille oase der 🙂

  Har ikke set Vicky Cristina Barcelona endnu, men vil faktisk gerne se den. Men mon ikke også, jeg kan finde den billigt et eller andet sted?

  10. juli 2011 at 11:27
 • Reply allineed

  >You're so thin : (

  10. juli 2011 at 20:32
 • Reply GlimmerGlam

  >Malsen: Ja det var det også, tror også jeg dropper den grotte der hehe 🙂

  Maria: Ja det har vi helt sikkert, desværre er vejret ikke så godt de her dage, men håber det snart vender og vi kan sole os igen der snart. Ja jeg købte filmen til 3€, så mon ikke den er billig i fx TP? 🙂

  allineed: Hehe you think, well thanks!? 🙂

  10. juli 2011 at 22:54
 • Reply Line

  >Wauw, hvem der bare havde så flad en mave! 🙂 Og hvor ser det dog bare lækkert ud! Er virkelig vild med bikinien 🙂

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  11. juli 2011 at 22:29
 • Leave a Reply