Follow:
SNAPSHOTS THIS WEEK

På det seneste har jeg..

På det seneste har jeg nydt min flotte (nye) udsigt fra altanen i stuen, som byder på de fineste solnedgange. Vi bor nemlig på 4 sal med lidt kig henover tagene og får derfor rigtig meget udsigt og smukt lys når solen går ned.

Den sidste måned er fløjet afsted, men der er heldigvis sket en masse gode ting og nogen af dem har jeg foreviget i billeder fra mobilen. Jeg har pyntet op til jul, og her er blevet så hyggeligt. Spist en masse god mad, både ude hjemme og med venner, samt fået nyt arbejde som jeg starter allerede 2 januar. Glæder mig vildt meget, og tror det bliver et fedt sted at starte.

Selvom jeg har set en masse smukke solnedgange og flotte himler, har det bestemt også været blæsende og regnfyldt. Men selv dette vejr er fint her på toppen, med regn og rusken på vinduerne. Det skal siges at min begejstring nok kommer af at have boet mange år i stuen, så det er en hel ny verden at have så meget udsigt fra vores nye lejlighed.

Jeg har igen været på La Esquina og få brunch. Rigtig hyggeligt sted, god mad og kaffe.

Fået en kæmpe buket smukke blomster af kæresten som “undskyldning” for at han arbejder så meget og aldrig er hjemme. Buketten blev nærmest dobbelt så stor og bred når de først sprang lidt ud ♥

Tog min veninde med ind og se DMA og videre til afterparty på Langelinie Pavillonen. Hyggelig og festlig aften!!

Var inviteret ind på Sliders for at smage deres burger i samarbejde med By Max Food, med bearnaise sovs!!!! Den var god, og var desværre kun mulig at få i november.. Dog er deres andre burgere heller ikke dårlige 😉

Min kæreste har dekoreret altanen med en kæmpe jule/gran/lyskæde og det er så fint når mørket falder på.

 

En af faviritterne herhjemme… Ravioli med smør og salvie, serveret med lidt charcuterie og dejlig rødvin 😀

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittemjakobsen
Indlægget kan indeholde affiliate links

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply