Follow:
RANDOM

Påskeferie og et smut i sommerhuset

 

Håber i har haft en god påske? Jeg har nydt at have lidt fri, og haft en masse dejlige aftaler og rigtig slappet af. Men derudover har jeg måtte pakke ned og flytte igen igen, så håber snart at det er sidste gang og jeg finder en fast lejlighed. Hvis der er noget jeg hader, så er det nemlig at flytte!!
Nå men dette indlæg skulle egentlig bare handle om påskefrokost med familien, som blev holdt i vores sommerhus i Kulhuse som netop er blevet gjort klar til forår og sommeren. Vi fyrede godt op i brændeovnen, og spiste ellers en dejlig frokost (med Brøndum snaps som jeg har fået som PR gave, og tog med til familien) og gik tur ved vandet.
Selvom hele området og sommerhuset ser meget mere idylisk ud om sommeren, når det hele er sprunget ud, så er der stadig noget virkelig hyggeligt over at være deroppe og væk fra byen.
Jeg glæder mig til varme og hyggelige dage og grill aftener deroppe hen over sommeren 🙂

I dag hr jeg haft en ekstra fridag, som snart skal bruges på at spise noget lækker mad og derefter ind og se Mariah Carey i Forum! Shit jeg glæder mig, tror og håber på hun (stadig) synger godt, så det bliver en uforglemmelig oplevelse.
Kan i have en skøn dag!!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply