Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

pHformula ansigtsprodukter

Det er efterhånden noget tid siden jeg var til event for pHformula, men uanset skulle produkterne jo testes før jeg kunne melde tilbage til jer hvad jeg synes om dem.
Eventet skrev jeg om her, hvor vi fik en gennemgang af klinikken og hvad deres filosofi er, samt afslutningsvis en hudanalyse og produkter med som passer til ens hudtype.
Jeg har normal hud, en smule kombineret. Men da jeg på dette tidspunkt var ret plaget af tør hud pga det (i januar) pludselige vejrskift til flere minusgrader, så havde jeg brug for lidt pleje og hjælp.

Jeg fik derfor et antiage active serum som indeholder Lactobionic Acid, Retinol, Pyruvic Acid, Mandelic Acid
og Salicylic Acid og opbygger huden og stimulere cellerne, som modvirker rynker. Det er i en super smart pumpeform, så et pump svarer til hvad man skal bruge i ansigt og hals. Den trænger hurtigt ind, og min hud elsker den!
Derudover fik jeg en ansigtscreme, SOS rescue cream, som virkelig redede min hud under de koldeste dage. Den er super drøj i brug, og selv et tyndt lag er nok til at fugtmætte huden. Jeg kom denne ovenpå serumet, og den har været nok til at holde styr på min tørre hud, samt genopbygge den så den kom nogenlunde tilbage til normal. Cremen indeholder Glycofilm, Vitamin E, Urea og Hyaluronic Acid. Cremen fåes nu på tube som gør at den holder sig bedre og uden bakterier fordi man så ikke bruger fingrene til at tage cremen op med.

Vi fik alle også dette E.X.P.O cleanse alt-i-en produkt, som både kan bruges som en maske, peeling og ansigtsrens på en fugtet vatrondel. Den renser, fjermer makeup og giver huden fugt, så den er lidt et multiprodukt, som jeg har været vildt glad for de sidste par måneder. Der er også ret meget i, så man får meget for pengene.

Hos pHformulas klinik har de et super smart koncept, hvor man kan få en halv times vejledning ganske gratis. Her hjælper det de kalder en Hudplejeshopper, efter en grundig hudanalyse, en til at vælge de helt rigtige produkter der matcher ens hud og behov.
I kan læse mere om produkterne på deres danske hjemmeside lige her.

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Satina Wandel

  SOS Rescue Cream lyder som noget, jeg skal have tjekket ud!
  Jeg har ekstremt tør hud selv.

  http://satinawandel.dk

  17. marts 2016 at 16:09
  • Reply Ditte Jakobsen

   Det er en super lækker creme, kan varmt anbefale den 🙂

   29. marts 2016 at 12:27

  Leave a Reply