Follow:
TRAVEL

Piemonte Boutique Hotel og Vingård – Villa La Madonna

Et af vores feries højdepunkter, var klart at overnatte på dette smukke Boutique Hotel – Villa La Madonna. Jeg faldt tilfældigt over stedet, og vi var så heldige at der lige var en nat ledig i den periode vi var i Piemonte.
Hotellet er eget af et svensk par, som har gennerenoveret det hele. Alt er super smukt, både bygningerne, indretningen og ikke mindst den smukke beliggenhed og udsigt over vinmarker. Helt igennem luksuriøst og fantastisk.

Var var der en hel dag, spiste lækker frokost og lå ved poolen til hen af eftermiddagen. Vi startede så aftenen med vinsmagning og fortælinger af den sjoveste italienske mand. 4 ok store glas vin senere, var vi i ret godt humør til middagen som var inkluderet i opholdet.
Vi startede med lidt tapas ude på en af terreserne, og gik derefter ind til vores 4 retter middag med vinmenu og havde bare den hyggeligste aften.

Skal i til Piemonte, så virkelig tjek dette hotel ud. I vil ikke fortryde det. Jeg drømmer om at komme tilbage meget snart, og gerne mindst 3 overnatninger. Tjek hotellet og priser mv ud på deres hjemmeside her Villa La Madonna.
(Dette er ikke sponsoreret på nogen måde, udelukkende en anbefaling fra hjertet)

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittemjakobsen
Indlægget kan indeholde affiliate links

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply