Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Plaisir Body Butter – Mine favoritter

For lidt tid tilbage modtog jeg disse lækre Body Butter fra Plaisir. Til jer der ikke kender Plaisir, så er det Matas eget mærke som er en lidt lækrere udgave end deres “striber”. Især gennem sommermånderne bruger jeg en del federe creme, eller olie, især til mine ben, og body butter er fast inventar på badeværelseshylden. I produkter med duft findes ingen af de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer, og vil du helst være helt fri for parfume og farvestoffer, skal du vælge Plaisirs sensitiv serie.

img_0755

Mine favoritter er disse to: Coconut og Pomegranate som begge dufter helt fantastisk, og uden at det bliver en dominerende duft. Det er jeg nemlig ikke vild med i en creme, da jeg også kommer parfume på, og det derfor bliver for meget forskelligt duft.
De indeholder Shea Butter og abrikoskerneolie, samt Provitamin B5 som tilfører fugt og virker reparerende og glycerin virker beskyttende og forhindrer udtørring af huden. Derudover er de meget drøje i brug, da man ellers hurtigt kan fedte for meget, så de holder længe.

Rigtig god weekend!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Karina

    De er så gode 😉

    17. september 2016 at 20:01
  • Leave a Reply