Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Prim I Am

 photo 32_pool_.jpg

Jeg har lige klikket denne fine nederdel hjem fra Prim I Am, og går bare og venter på den kommer med posten. Jeg er vild med farven, og er sikker på jeg vil bruge den en masse når mine ben er blevet lidt brune 😛

Jeg tror også den er fin indtil da med sorte strømpebukser, en tee sat ned i siden og læderjakke 🙂 Har i lige set det bliver 18 grader i morgen?? Det er jo for vildt, nu må vi se om det holder stik 😉

I weekenden har vi haft besøg af min kærestes far, og fejret min kærestes fødselsdag lørdag. Så er godt træt nu efter at have været på og lavet en masse, og skal også læse lidt lektier inden jeg kan slappe af.. Læs: falde i søvn på sofaen 🙂

God søndag <3

bloglovin1

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply Louise

    WOW, hvor vildt! Det da noget at se frem til.
    Jeg eelsker også mint! Nederdelen er så fin 🙂

    Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor man kan vinde et gavekort på 500 kr. til sko! Deltag her, hvis det har interesse: http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-et-gavekort-pa-500-kr-til-sko/

    14. april 2013 at 21:52
  • Leave a Reply