Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Purely Professional

IMG_6607

Jeg modtog jo de her produkter fra Purely Proffesional for lidt tid siden, og jeg har nu prøvet dem nogle gange så jeg kan komme med min bedømmelse.

Som jeg før har skrevet om, så driller mit hår mig ret meget. Faktisk så meget at det knækker af og falder lidt mere ud end normalt 🙁 det er virkelig ikke sjovt, og især fordi jeg ikke helt kan gennemskue hvad det skyldes. Jeg glatter selvfølgelig mit hår, men bruger varmebeskyttende produkter og glatter det kun når jeg har vasket hår, hvilket jeg prøver at gøre mindst muligt. Altså hver 4 dag alt efter hvor kedeligt jeg synes det bliver 😉

Jeg har derfor prøvet at ændre en masse ting, som at tage vitaminer til håret, et kedeligt besøg hos hud/hår lægen som resulterede i tjek af vitaminer ved blodprøve (som jeg snart får svar på), og selvfølgelig mine hår rutiner som inkludere vask, produkter, styling osv. Jeg vil derfor prøve at bruge så rene produkter som muligt, og tilføre en masse fugt gennem en god kur.

IMG_6608

Efter at have fortalt lidt om mit hår til Purely Professional, fandt de frem til at jeg skulle bruge en shampoo 1, conditioner 2 og leave-in hårkur treatment 1.

Shampoo 1:

Shampoo´en vasker mit hår rent, dog skal jeg vaske det igennem to gange for at den skummer ordentligt og jeg føler mit hår er ordenligt rent. Derfor er den måske ikke helt så drøj i brug som de andre produkter, men et andet kæmpe plus er at mit hovedbund slet ikke klør og er irriteret som den ellers plejer 🙂

Conditioner 2:

Denne conditioner er til kemisk behandlet hår, så det passer jo til mit som er farvet, og derfor har brug for en del protein og pleje. Den er enormt drøj i brug og gør mit hår rigtig blødt. Den indeholder kokosolie, jojobaolie og hvedeprotein. Elsker den!

Treatment 1:

Jeg kan ikke få hænderne ned over hvor god jeg synes denne kur er! Jeg bruger hvad der svar til en 1 krone i spidserne i vådt hår, og hver aften hvad der svarer til en lillefinger negl i spidserne. Hvad der er fantastisk er jo at dette er en kur, og at den ikke skal vaskes ud. For hvad der oftest for hår til at knække, er fordi det er tørt. Pudderdåserne har også skrevet en god anmeldelse (her) af denne kur, og de forklarer rigtig godt hvorfor ingredienserne er så gode ved håret. Noget med at disse ingredienser trænger ind i selve hårstrået, i stedet for at lægge sig uden på håret 😉 Den indeholder ligesom conditioneren også kokosolie og hvedeprotein, som skulle være nogle af de bedste ingredienser til ødelagt hår 🙂 Ynglings produkt!!

Tror jeg må prøve nogle flere af deres produkter, evt styling eller noget fra deres skincare linje. For jeg er virkelig tilfreds, at jeg tænker resten også må være værd at give et try 😉

Tusind tak Purely Professional, i har i hvert fald fået en ny fan og fast kunde 😉

Se evt mere om produkterne her og/eller skriv og få vejledning til hvilke produkter passer lige til dit hår 🙂

Photobucket

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Kathrine Johansen

  Det lyder da som nogle ok produkter :-).
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  5. november 2012 at 12:52
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg har faktisk selv overvejet produkterne, så super dejligt med en anbefaling 🙂

  11. november 2012 at 18:06
  • Reply Ditte

   Jeg synes i hvert fald de er fantastiske 🙂

   12. november 2012 at 12:43
 • Reply Julie / My Passions

  Den kur der, lyder som en man burde afprøve en dag 🙂
  Kan kun være god mod mit hår også

  11. november 2012 at 18:22
  • Reply Ditte

   Ja den er i hvert fald fast inventar i min hår-rutiner nu 😉

   12. november 2012 at 12:44

  Leave a Reply