Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Qua Peeling Mask

IMG_8753

Jeg vandt denne peeling mask, sammen med en masse andre Qua produkter for noget tid siden. Jeg tænkte jeg lige ville fortælle lidt om dem, da jeg er virkelig glad for de her produkter! Jeg har før skrevet om håndcremen, som jeg er utrolig glad for, se her.

Denne ansigtsskrub er intet mindre end fantastisk! Jeg bruger den inden badet, 2-3 gange om ugen. Jeg bruger lidt i mængde på størrelse med en 1 krone, skrubber ansigtet, og lader den sidde i ca 3 min som en maske bagefter. Min hud bliver simpelthen så blød af den, og alle døde hudceller er væk. Kan varmt anbefale den, den er et af mine yndlings produkter for tiden! ♥

Puha har tømmermænd i dag, jeg ville hoppe under tæppet igen og måske få en lille lur! Rigtig god 3 søndag i advent. Husk at tjekke facebook efter kl 12 om du er den heldige vinder af kalenderen 🙂

bloglovin1

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply