Follow:
THE OUTFIT TRAVEL

Resten af dagens

>

Jakke og top: vero moda, bukser: bik bok, sko: Jimmy Choo for h&m, Ring: h&m.

Jeg er simpelthen så glad for mit kamera, og skal også have brugt det mere. Jeg er så småt ved at finde ud af de mange funktioner, så det er fedt at tage nogle billeder hvor lys og indstilinger bare giver et fantastisk billede. Min kæreste er også blevet helt vild med det, og går totalt op i at billederne skal være så perfekt som vi nu kan indtil videre 🙂 Fedt for mig, så kan jeg nemmere få ham til at tage nogle dagens nu hvor det morer ham haha.

Selvom det ikke er helt klart et billede, så synes jeg lysene i baggrunden og lyset der rammer gaden er virkelig flot. Også fordi det lige var stoppet med at regne, så lyset spejler sig i de våde fliser. Her er i det hele taget smukt, floden igennem hele Bilbao.

Mig der sidder og nyder udsigten hehe 😉

Det her var mest for sjov, da bobby absolut ville hen til et eller andet, men efter regn gad jeg ikke med. Men da han næsten vejer det samme som mig, kræver det lidt at holde ham hehe 🙂 Min kæreste var ved at dø af grin og fangede mig lige med måsen i vejret og fødderne på kanten!


Dette billede er blevet intet mindre end fantastisk hvis jeg selv må sige det!? Det ser så cool ud med trappen, skyerne i baggrunden, sådan helt kunst-foto-agtigt! Synes i ikke? Ikke særlig mode relateret, men stadig værd at vise jer synes jeg 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply J'adore blog

  >Kan godt forstå at du er glad for dit kamera 🙂 Det tager da rigtig gode billeder 🙂

  8. juni 2011 at 20:21
 • Reply Guapizimo

  >Fine billeder og sjovt det med dig og Bobby 😀

  Det er sjovt nu jeg ser dine billeder, så kommer jeg til at tænke på af aftenbelysningen i Spanien er helt speciel…..ja eller også savner jeg bare Spanien så meget at alt ved Spanien lige pt. virker specielt 😉

  9. juni 2011 at 0:15
 • Reply Ann

  >great photos!:)

  9. juni 2011 at 7:40
 • Reply GlimmerGlam

  >J'adore blog: Mange tak, og det bliver nok bedre og bedre jo mere jeg lærer 🙂

  Guapizimo: Ja aftenbelysningen i de stører byer er virkelig flot, det er også en af de ting jeg holder mest af ved at rejse og være syd på. Især langs kysten 🙂

  Ann: Thanks 🙂

  9. juni 2011 at 14:15
 • Reply Chanel handbags

  >For those of you who were disappointed that Chanel’s Fall 2011 runway show only featured a couple of handbag styles, fret not. We have a few more Chanel handbagsto show you, courtesy of the fine folks at Style.com, plus a closer look at the Chanel Shopping Bags that were featured on several models during the presentation.

  10. juni 2011 at 10:33
 • Reply Tinitten

  >Hej igen

  Fede billeder. Må jeg spørge hvordan du laver store billeder???

  11. juni 2011 at 9:48
 • Reply GlimmerGlam

  >Oftest bruger jeg photobucket, og så laver jeg dem bare 800 pixels brede 🙂 men jeg er slet ikke så god til det med billederne, så jeg er nok ikke så god at spørge om tekniske ting hehe 😉

  11. juni 2011 at 12:39
 • Leave a Reply