Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Shopping i Spaniens største center

>

Jeg var jo i Spaniens største shopping center “Xanadu” nær Madrid forleden, og nåede kun at se halvdelen. Mest fordi vi kom lidt sent og så også spiste derinde inden det lukkede kl 22. Jeg havde især glædet mig til at komme i Primark som jeg sidst har været i for nok et år siden. Dengang tænkte jeg at den butik kom der nok mange af, og jeg orkede ikke at kigge alt det rod igennem den dag. For det er en stor butik og alt ligger over det hele smidt på gulvet og uden nogen særlig god orden. Men så har jeg ikke set en Primark siden, for åbenbart er det ikke en butik der er så mange af alligevel.. Og det skulle jeg selvfølgelig gøre godt for denne gang og fandt en masse, selvom jeg godt kunne have kigget og prøvet lidt mere. Tror jeg vil et smut forbi det center igen snart, for det er jo sindsygt billigt 🙂 og det center er mega stort, man farer næsten vild derinde og jeg vil gerne se resten af butikkerne også!
Jeg fik købt halskæde og lange turkise øreringe til 3€ pr stk i Primark og ægte sølv ørestikker i en lille smykke butik.
En stor clutch til 4€ og 200 den strømpebukser til 4€ fra Primark og en Tee fra Zara til 5€!
Blå stilletter til 10€ også fra Primark, som er meget pænere end her på billedet.
2 par bukser som sidder lidt løst foran og stramt bagpå med et lille opsmøg på benene til 11€ stk i Primark.
Jeans fra Zara og bluse fra h&m.
Desuden har centeret en skibane som vist skulle se ret flot ud og en (vist nok Madrids største) biograf, men så kører filmene kun på spansk og det er der jo ikke så meget ved når man ikke forstår det.
Last week I was in Spains biggest shopping center close to Madrid, and here is what i bought. I want to go back again one of the days and look some of the shops I didnt get to look at.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Debbie

  >Eeeeelsker skoene!! 😀

  11. oktober 2011 at 12:55
 • Reply Christina

  >Fede ting 🙂
  er ret vild med tasken 😉

  – Christina

  11. oktober 2011 at 16:01
 • Reply Marianne

  >Super nice udbytte 🙂

  26. oktober 2011 at 13:47
 • Leave a Reply