Follow:
SNAPSHOTS THIS WEEK

Sidste uges ferie i sommerhuset

imageDe smukkeste roser og blomster i haven ved Gavnø slot

I sidste uge havde jeg ferie med min kæreste, hvor vi startede med to overnatninger på Sørup Herregaard. Super hyggeligt sted, flot natur, god mad og vin og selvfølgelig det bedste selskab. Efter det ophold kørte vi op til familiens sommerhus i Kulhuse, hvor vi var resten af ugen. Måske i allerede har set billeder fra instagram og snap?

Vi fandt ingen afbudsrejse vi gad på, da vi sad og kiggede op til ferien. Det var jo det værste vejr, så havde slet ikke regnet med at nå at få sådan en skøn uge. Vi var jo mega heldige med vejret, så denne ferie hvor vi bare blev i Danmark, var helt og aldeles  perfekt. Dagene blev brugt som de skal i sommerhus, på ren afslapning og ingen store beslutninger. Kun om hvad vi skulle spise og drikke, samt om der skulle nåes en lur inden vi gik ned til stranden.
Her er lige et par snaps fra dagene 🙂

Sommerhuset ♥

Strandture hver dag!

Smukkeste solnedgange som vi gik ned og så hver aften, med et glas vin i hånden.

image

Når det er sommer og ferie skal man have is! Hansens er klart min favorit 😀

Jeg har lige været tilbage på arbejde de her 3 første dage i ugen, og fra torsdag og en uge frem er jeg på Rhodos med min familie. Vi er inviteret på ferie af min mor i anledning af hendes fødselsdag.
Så hører i ikke mere fra mig, så god uge og ferie til jer der har det 🙂

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply