Follow:
BEAUTY AND COSMETICS TRAVEL

Skønhedsprodukter til ferien

P6190016

Her er hvad jeg skal have med på ferie af skønhedsprodukter. Jeg har en del i mini størrelser, sådan at jeg skal slæbe mindst muligt derned, og evt kan bruge noget af det op på ferien for så at slippe for at tage det med hjem igen. Derfor gemmer jeg også lækre prøver på shampoo, balsam, hårkur, creme osv. De er gode at gemme til en ferie, eller bare et weekend ophold hvor man skal have endnu mindre med.

På billedet har jeg mini hårspray, tørspray fra matas. Aussie 3 minute hårkur, perfekt når jeg ikke gider bruge for meget tid at skønheds rutiner på ferien. Nivea mini deo, ansigtscreme og øjencreme fra Qua Organic. Mini neglelak i sommerlige farver, lipgloss, blush, læbepomade og mascara – mere behøver jeg næsten ikke til en ferie hvor man alligevel får en del farve. Parfume fra Chanel i taskestørrelse, yndlings hårolie fra Keune og jeg også bruger som SOS pleje i ansigtet og blax hårelastikker så håret sidder hvor det skal på stranden. Nuxe dryoil med lidt shimmer til om aftenen, solstift faktor 50 og forskellige prøver samt rejseflasker/bøtte med yndlings produkter der lige kan fyldes lidt i.

Så har jeg det mest nødvendige med, uden at det fylder og vejer så meget 😉

    Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittemariejakobsen     Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Sille

  Hvor får man den dér lille Nivea deo henne? 😉 Leder desperat!

  25. juni 2014 at 9:14
  • Reply Ditte

   Jeg har fået den i et rejsesæt med andre nivea produkter for noget tid siden til pressedage, så ved ikke hvor den kan fåes desværre. Tyskland har meget af sådan nogle mini produkter, det må Danmark blive bedre til 😉

   25. juni 2014 at 19:26
   • Reply Marie-Louise

    Mener at de kan fås i Bilka og Føtex, i deres ferie-mini-produkt-afdeling? 🙂

    26. juni 2014 at 11:44
    • Reply Ditte

     Tusind tak for input Marie-Louise 🙂

     26. juni 2014 at 18:49

  Leave a Reply