Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Sneakers til efteråret

Nu er det sidste sommervejr nok ved at være slut, og selvom det stadig er skønt for september måned, så er efteråret for alvor på vej. Jeg skal derfor inden længe til at pakke sandaler og sommerkjolerne væk, for at gøre plads til alt efterårs sko og tøj. Selvom jeg gerne vil holde lidt fast i varme og lyse dage/aftener, så må jeg indrømme at jeg også glæder mig lidt til efteråret. Den der friske vind, bladene der falder af træerne, tykkere trøjer osv.

Dette gør også at jeg prøver at få købt lidt til garderobe i god tid, før det hele er udsolgt. Vinter frakker og pæne vinterstøvler er altid noget af det der ryger først, og især i min størrelse. Det kommer jo også ud i butikkerne allerede i august/september, og selvom det virker mærkeligt at købe vintertøj imens man stadig har bare ben, så er det ofte nødvendigt hvis man vil have fingrene i det fede styles. Jeg har allerede købt lidt forskelligt, både tøj og jakke, men det vil jeg hellere vise på i et andet indlæg.

En af de ting jeg mangler er sko/støvler, især efter jeg har solgt lidt af mine sneakers jeg ikke brugte på nettet. Så nu skal jeg finde nogle pæne sorte sneakers, som jeg kan bruge vinteren over. Jeg har kigget lidt på disse fra Nike (fra spartoo) som er ret simple og cool, ellers disse som er helt sorte uden så meget lir (fra Engelbert Strauss).

Kan i have en skøn dag!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply