Follow:
RANDOM

Soaked In Luxury APP

>

Som den opmærksomme læser måske har set så har jeg jo (endelig) fået en IPhone, og selvom jeg kan det meste allerede på min IPhone så er der stadig nogle småting jeg lige skal lege lidt mere med. Fx vil jeg gerne have nogle sjove spil på, en masse musik og evt nogle fashion news APPs.
Jeg er forleden blevet kontaktet af Soaked In Luxury som har spurgt mig om jeg vil teste deres nye APP, og det ville jeg da gerne og derved se mere hvad sådan en (fashion)APP kan 🙂
På denne “Soaked In Luxury” APP kan man se de nyeste styles fra kollektionen, selv lege “påklædning” hvor man sammensætter de forskellige dele som man ønsker, en fin lille style guide hvor man kan se hvordan man bedst styler en kjole, bukser, voluminøse bluser osv plus der er links til andre gode webshops.
Jeg har selv lidt forelsket mig i denne fine grå-blå kjole øverst med sorte blonder foran, den ser virkelig smuk ud og lige noget for mig!!
Se evt mere til den nye APP på dette link, eller mere til Soaked In Luxury på deres hjemmeside her.
Sponsoreret indlæg.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply