Follow:
TRAVEL

Sommer i Danmark

Sikke en fantastisk sommer vi er så heldige at have i år! Det hiver dog lidt i mig, at komme ud fra kontoret og være i det skønne vejr.
Jeg har netop afholdt mine 2 ugers sommerferie, som i år blev i Danmark. Jeg startede ferien med middag på Cicchetti på Nørrebro, som varmt kan anbefales. Samt sluttede ferien af med brunch på Mad & Kaffe på Frederiksberg!
Herefter første uge i jylland med min kæreste, i hans forældres sommerhus i Vejers. Anden uge i min mors sommerhus i Kulhuse i Nordsjælland. Begge uger var bare så skønne og afslappende, med sol, badning, grill, mange is, drinks, og iført bikini og sandaler det meste af tiden ?
Billederne her viser måske lidt af ugernes stemning og glæder mig allerede til en weekend i sommerhus igen om under en måned.
Har i holdt jeres sommerferie endnu, og bliver i også hjemme i Danmark?

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittemjakobsen
Indlægget kan indeholde affiliate links

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lina - SelvSkabet.dk

  Sikke nogle smukke solnedgangsbilleder. Jeg er netop hjemvendt fra mine 2 ugers ferie i Norge, så jeg længes også tilbage til ferie. Heldigvis har jeg en Skagens tur til gode sidst på sommeren.

  24. juli 2018 at 11:15
  • Reply Ditte Jakobsen

   Mange tak ? ja det er svært at komme i gang igen, især i denne varme. Men så må man gøre en masse ud af sine aftener og weekender ☀️

   29. juli 2018 at 13:16

  Leave a Reply