Follow:
SNAPSHOTS THIS WEEK

Sommer Snap Favorites

Brunch på La Esquina.

Min juli har været en fantastisk dejlig måned, med en masse ferie-agtige oplevelser, nu jeg ikke rigtigt har holdt ferie endnu. Jeg har lavet en masse dejlige ting, som jeg vil opridse blandt andre juli favorites. Juli var jo kun et par uger siden, men det føles allerede som om vi er langt længere henne i efteråret. Er virkelig ikke fan at denne sommer er gået så hurtigt, og dårligt på vejrfronten. Derfor smutter min kæreste og jeg også på ferie i 10 dage om små 3 uger 🙂

Og burger i solen på Frederiksberg Allé sammen med min mama. Dette snyder faktisk lidt, da det var i slut juni måned. En af de første gange jeg tog rigtigt ud, efter jeg om til skade med min fod. Så dette var ekstra skønt, at sidde der, ude blandt folk og nyde noget mad!

Nyt grønt sæt fra Envii, som jeg allerede har brugt en del. Meget mere farve end jeg normalt bruger, men er vild med pyjamas looket med shorts og skjorten her. Ved siden af sommeren mest bugte neglelak fra Essie og min yndlings ansigts solcreme fra Akademikliniken.

Fik en masse lækre Santa Maria produkter til at lave min egen Thai Wok, og det var godt og vigtigst af alt, nemt!! Bestemt ikke sidste gang jeg laver det til aftensmad, især når jeg altid er så dårlig til at komme på spændende forslag til mad. Ekstra fedt var, at der også var mad til dagen efter.

Når man er heldig at ens kæreste er sød og kommer oftere med blomster, end hvad jeg selv får købt med hjem. Her mine favorit blomster -pæoner!

 
Jeg fik tilsendt disse masker fra Star Skin. Den ene er som i kan se, en maske til fødderne som simpelthen gør at alt tør/hård hud falder af i flager efter et par dage. Det passede godt med at jeg var i sommerhus nogle dage, og derfor gik en del rundt i haven og på stranden mv. For det er ikke et kønt syn kan jeg sige jer. Men forsigtigt skubbe med en handske i badet, fremskynder processen lidt. Men resultatet er super baby-bløde føder!! Den anden er en ansigts maske som også var virkelig god, og gjorde min hud super pæn og blød!

Flere Hansen is, her da jeg besøgte min mor i sommerhuset. Hvis du endnu ikke har prøvet Hansens Nougat is, så kom afsted! Den er for vild, siger det bare!! 😉

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittemjakobsen       
Indlægget kan indeholde affiliate links

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply