Follow:
THE OUTFIT TRAVEL

Sommeroutfit i New York


P5300078 P5300076

Jeg er nu hjemme fra New York. Faktisk onsdag aften, efter en ca 14 timers hjemtur :-/ Plus tidsforskellen, havde jeg da jeg lagde mig onsdag aften, været vågen i mere en 30 timer! Jeg kunne ikke sove på flyet hjem, hvor på turen derover fik jeg flere timers søvn. Så jeg er stadig i dag fredag en smule træt, men så er det jo skønt at have fri og vejret er så dejligt 🙂

Første halvdel af vores tur havde vi det vildeste vejr, ca 30 grader og det lykkedes mig at blive skoldet på næse, pande og skuldre. Men selvfølgelig dejlig at at komme til NY og se byen fra sin fineste side. Billederne her er også taget en af de dage, lørdag mener jeg. Næsten foran vores hotel som lå på East 28th street. Super fint sted btw, lækkert hotel og beliggenheden er dejlig central.

P5300074

Kjolen her er fra Asos som jeg har skrevet om og linket til her. Jeg har faktisk fået den lagt op, da den lidt lange længde under knæet alligevel ikke klædte mig så godt. Så jeg vidste at jeg ikke ville få den brugt, hvis jeg ikke fik den syet om. Men er ret tilfreds med resultatet, hvad siger i?

Rigtig god (Grundlovs/Fars)dag – og Distortion til dem af jer der er til det 🙂

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog        Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Julie Mænnchen

  Det må have været så fed en tur og velkommen hjem 🙂

  6. juni 2015 at 18:59
  • Reply Ditte

   Ja det var det også søde, og tusinde tak 🙂

   7. juni 2015 at 14:35

  Leave a Reply