Follow:
TRAVEL

Spa og afslapning på Hotel Vejlefjord

For nogle uger siden havde jeg en overnatning på Hotel Vejlefjord med min kæreste, og det var et så skønt sted at jeg lige må vise et par billeder derfra. Vi fandt et ret godt sommertilbud, som inkluderede ophold, adgang til hele spa´en, 3 retter menu om aftenen, samt morgenmad. Selve hotellet er ret stort, og utrolig flot. Pæne nye værelser, og vi havde den smukkeste udsigt til fjorden. Se bare billedet nedenfor!

Der er en kæmpe park og skov rundt om Hotellet, så man kan gå en masse flotte ture, og ca 10 min ned til fjorden hvor der er en badebro hvis man vil hoppe i. Det meste af dagen blev dog brugt i det kæmpe spa område, som var helt fantastisk. Der var så meget at prøve, at man mindst er der i 2 timer. Der er indendørs og udendørs pool, sauna, dampbad, lys- og lyd bad, koldt- og varmvands bad, aromabad, saltbad osv osv. Virkelig meget forskelligt, samt steder man kan ligge og slappe af med lidt frisk frugt og noget at drikke. Vi var helt opløst til sidst, men dejlig afslappede.

Aftenens menu var også super lækker, og serveret i smukke lokaler med kig til fjorden. Her fik vi en vinmenu til kun 200 kr pr mand. Samme var morgenmads buffeten som vi nød ude på terressen i solskinsvejr.
Jeg vil varmt anbefale jer at tage til Vejlefjord, det var så skønt og jeg skal klart tilbage igen!!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog
Indlægget kan indeholde affiliate links

GemGem

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply