Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Swissclinic – Swiss Skin Renewal testting


Jeg modtog dette sæt fra Swissclinic – Swiss Skin Renewal for et par uger siden, og har siden da fået testet den lidt. Skin rolleren fungere på den måde, at den med sine micronåle køres/rulles hen over huden og laver små bitte huller som så snyder huden til at tro at den er beskadiget, og derved sætter gang i en process for at reparere sig selv. Dette fremskynder kollagendannelsen i huden, samt blødgør, mindsker rynker, ar og pigmentpletter, grove porer mindskes og elasticiteten i hudens struktur bliver bedre.
Da jeg er 30 år, er behandling mod rynker ved at være et must. Derudover har jeg nogle små ar på hagen efter acne, samt små pigmentforandringer rundt omkring i ansigtet.
Jeg er derfor meget spændt på sættet Swiss Skin Renewal, og for at se hvad der kan komme af resultater.

Før brug skal man sørge for at både huden og rolleren er ren, og her følger der også en lille disinficerende spray med som ses i venstre side af billedet. Man skal benytte den 5-7 gange på en uge, og derefter holde en uges pause, så benytte den igen i en lille uge, og igen pause osv. Jeg har nu brugt den i en uge, holdt en uges pause og skal nu til at bruge den i en uge for anden gang.
Man tager og ruller den over huden i alle retningen, vertikalt, horisontalt og diagonalt i begge retninger, og dette gøres i hele ansigtet i ca 3-4 min.

Lige efter kommes der et serum på, netop for at udnytte at serumet kan trænge ekstra godt ind i huden. Her kan man selvfølgelig bruge det serum man nu vil. Jeg bruger Swiss Rejuvenator, som er en berogliende og fugtgivende gel. Ved hjælp af den aktive bestanddel betaglucan stimuleres hudens naturlige kollagendannelse, som trænger ekstra dybt ind efter brug af Swiss rolleren.

Huden bliver en smule irriteret, og kan svide en smule de første 30 min efter man har rollet og kommet serum på. Efter serumet er trængt godt ind, kommer jeg lidt ansigtscreme på som også kan svide. Derfor også den regel at man bruger den i ca 1 uge, og derefter lader huden hvile og kommer sig helt. Jeg vender tilbage efter lidt længere tid, og kommer med en tilbagemelding igen omkring resultaterne.

I kan læse mere om dette sæt inde på Swissclinics hjemmeside, hvor der også er guide, og muligheden for at være forskellige størrelse nåle på rolleren. Jeg har min i 0,5 mm, men fås fx også i 1 mm som kan bruges på kroppen til ar og strækmærker. Det bliver mit næste projekt hvis jeg forbliver tilfreds med brugen i ansigtet.

Produkterne er modtaget som gave, men holdningen er helt min egen.

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply