Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

That pretty floral dress..

Billede0287

Jeg fik ryddet lidt op igår og bla fundet den glemte fine kjole fra mango som sidder virkelig godt, og passer ret godt til sommerens blomster trend. Den var ret lang da jeg købte den på udsalg i mango på Teneriffe for 3 år siden. Jeg mener jeg gav 75 kr for den, hvilket jo er ingenting. Men da længden var hverken lang eller kort, klippede jeg den selv kortere, hvor den nu er lidt mere sexet og det synes jeg passer bedre nu hvor mønstret også er så fint i det. Jeg glæder mig til jeg er lidt brunere, og det er lidt varmere og jeg kan iføre mig den. Og nok gerne med de fine sko her fra h&m, eller nogle sorte rå og med en kort læderjakke om aftenen.
Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply jadoreblog

  >Den er rigtig fin 🙂 Glæder mig til at se den på 🙂

  10. april 2011 at 12:08
 • Reply Debbie

  >love it – det er det gode ved at sommeren er på vej, nemlig at det er kjoletid 🙂

  10. april 2011 at 14:53
 • Reply GlimmerGlam

  >jadoreblog: Tak ja glæder mig også selv til at være rigtig sommer med den på, venter dog lidt så jeg lige kan flashe nogle ikke så blege ben 😉

  Debbie: Lige præcis, glæder mig også til at få dem alle brugt 🙂

  10. april 2011 at 19:55
 • Reply Guapizimo

  >Den er fin og bliver da skøn at bruge til sommer….eller vent, det er det jo allerede NU i Spanien 😉

  10. april 2011 at 20:49
 • Reply Lullumut

  >Den er virkelig flot. Kan godt forstå, du klippede den 🙂

  10. april 2011 at 20:51
 • Reply Mohammedi

  >Love your blog!

  10. april 2011 at 21:39
 • Reply Malsen

  >Den er virkelig rigtig sød og sommerlig 🙂

  11. april 2011 at 23:12
 • Leave a Reply