Follow:
RANDOM

Til hyggestunder midt i eksamen

IMG_8742

Det er ikke meget i hører fra mig, og jeg har også en god undskyldning! Jeg sidder midt i eksamen, som heldigvis er overstået på mandag 😀

Derudover har jeg været virkelig syg, og er først ved at blive normal igen nu. Virkelig ikke hvad jeg har tid til lige nu, men sådan er det nok bare at være mig for tiden. Så jeg har brugt mange timer på forberedelse, og prøver at gøre det lidt hyggeligt ved at tænde lys og drikke the og kaffe. Den her Chai fra Fredsted er virkelig lækker! Man tilsætter bare vand og så smager den rimelig tæt på en fra en café, så det kan jeg godt lege lige for tiden 😉

Håber i nyder december lidt mere end mig, og får jule hygget lidt!

God aften!

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Sofies closet

  Ih, den bedste måde at blive rask efter sygdom er med en god kop tea og hygge 😀

  4. december 2013 at 20:36
  • Reply Ditte

   Ja lige præcis, man kan lige så godt prøve at gøre noget rart når man alligevel bare ligger i sengen 🙂

   5. december 2013 at 10:21
 • Reply René Najmi

  Det er vigtigt at huske hyggen ja:)

  4. december 2013 at 21:20
  • Reply Ditte

   Ja det er meget vigtigt så man ikke bliver for trist oveni sygdom og eksamens stress 🙂

   5. december 2013 at 10:22

  Leave a Reply