Follow:
SNAPSHOTS THIS WEEK

Tilbageblik juli, august, september 2015

Her ser jeg tilbage på sommermånederne i 2015, som trods det lidt ringe vejr, bød på mange skønne oplevelser. Jeg var bla en tur på papirøen på CPH Streetfood og spiste en masse lækkert, et must go hvis i ikke har været der!

 

Jeg var på photoshoot for Louis Nielsen, året brillelook 2015. Her fik jeg smukke Emma, som jeg hjalp med at style og var så tilfreds med resultatet. Se bare det sidste billede, smuk skandinavisk skønhed 😉 Tak til alle der i sommer stemte på Emma og jeg!

Jeg opsagde mit samarbejde med Bloggers Delight, og rykkede solo. Og iførte mig dette outfit en varm sommerdag, som indeholder nogle af mine yndlings items. Nederdel fra Parttwo, Gucci taske og skjorte fra h&m.

Jeg var til et smukt sommerbryllup for min stedbror og hans (nu) kone. En skøn (og meget varm) dag med mad, kærlighed og dans. Jeg havde denne pailletkjole på fra InWear og sorte sko og taske.

Samos5 Outfit2

Jeg tog en uge til Samos, og nød sol, året sidste varme og en masse god mad. Især græsk salat med feta, det er min yndlings og jeg fik det hver dag! Glæder mig allerede til sommer og varme, nu hvor jeg sidder og kigger billederne igennem!

Tak fordi i kigger med, og hold øje med bloggen (især) fredag hvor jeg har en ny konkurrence til jer!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Ida

  Årh nogle dejlige billeder at se tilbage på 🙂
  Tænk at det er så længe siden at vi har til Brillelook styling – sikke tiden går 🙂

  6. januar 2016 at 6:17
  • Reply Ditte Jakobsen

   Tak, og ja lidt sol og varme ville ikke være dårligt! Ja tiden flyver lidt for hurtigt 🙂

   6. januar 2016 at 10:03

  Leave a Reply