Follow:
HOME AND DECORATING

Tip: Glas smykkeskrin

>

Hvis man som mig aldrig fik fat i de flotte glas smykkeskrin fra Zara home eller Tiger, så er der nye opbevaring glasskrin at finde i Tiger lige nu!! Jeg var igår forbi Tiger på Nørrebro og fandt denne med 6 skuffer til 100 kr. Der var vist 6 tilbage, men jeg vil tro det går MEGET hurtigt med dem her også, ligesom sidst med de smykkeskrin. Så hvis du synes de er lige så fine som jeg gør, så er det bare om at komme afsted 😉
Mit mål er så også at få smykkeskrinet på et tidspunkt, da jeg håber de kommer igen. Og så kan jeg have smykker i en og evt makeup og neglelak i den anden! Så sig endelig til hvis i opdager at de kommer igen enten hos Zara home eller Tiger 🙂
Idag skal jeg i Tivoli med min mor og nevø i barnevogn, glæder mig til at komme derind, det er så flot jo! Bagefter skal jeg hjem til en veninde og i byen og fejre at hun har fødselsdag kl 24. Så tror det bliver en dejlig lørdag, håber jeres bliver ligeså god!!??
God weekend.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Anne-Sofie

  >Jeg var så heldig at få fat i dét fra Zara Home, men dit er nu også ret fint 🙂

  10. december 2011 at 11:45
 • Reply Malsen

  >Kan faktisk rigtig godt lide den her model; jeg har aldrig været så vild med de andre…kan bedre lide plexiglasudgaverne 🙂

  10. december 2011 at 13:26
 • Reply Stine K.A.

  >Jeg siger tak for tip, har lige været nede og købe det til min søster til jul 😉

  10. december 2011 at 16:49
 • Reply Michelle

  >Åh hvor er det fint! Må eje 😉

  10. december 2011 at 19:30
 • Reply GlimmerGlam

  >Anne-Sofie: Ja du er heldig, håber de får dem igen på et tidspunkt!

  Malsen: Tak ja det er meget fint og pynter nu på min kommode 🙂

  Stine: Det var så lidt, dejlig at jeg kunne hjælpe! Håber hun bliver glad for det 🙂

  Michelle: Ja ikke, du må nok hellere skynde dig inden de ryger væk allesammen 🙂

  12. december 2011 at 19:14
 • Reply Jeanne Johanne

  >Nej, hvor er det fint! 🙂 Må lige på udkig, hvis det da ikke allerede er udsolgt.

  18. december 2011 at 14:39
 • Leave a Reply