Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Tip til din hud – Mælkesyrebakterier

Dette er faktisk et tip jeg har fundet frem til på nettet, efter at min hud gik amok sidste efterår. Det kom faktisk som led i at være stoppet på p-piller for en kortere periode (mistede min kuffert på en ferie, og derfor også kosmetik og p-piller) sidste sommer, og selvom jeg begyndte på dem igen efter ca 2 måneder, så var min hud helt skør derefter.
Jeg skal ikke gøre mig klog på hormoner og ændringer pga p-piller, men et eller andet ændrede min hud. Jeg oplevede at få uren hud på hagen, kæben og hvor kæben stopper under ørene. Efter en masse frustrationer, forskellige produkter og lidt søgen på nettet, kom jeg frem til at tage tilskud af mælkesyrebakterier.

Disse kapsler med mælkesyrebakterier tages dagligt, 1-2 stykker og skal holde ens tarmflora og fordøjelse sund, styrker immunforsvaret og desuden hjælpe på uren hud. Og minsandten om det ikke hjalp! Faktisk er jeg så sikker, at jeg har oplevet flere gange at løbe tør for disse tilskud, glemme at købe et nye og bare på en uges tid kommer disse urenheder/store buler tilbage. Lige så hurtigt er de væk igen, når jeg så hurtigt får købt et nyt glas mælkesyrebakterier.

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Ej dem må jeg virkelig prøve, tror du mon de også kan hjælpe mig?! :). Jeg slår simpelthen også ud konstant 🙂

  God dag
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  11. november 2015 at 8:54
  • Reply Ditte Jakobsen

   Ja det tror jeg da, eller det er jo ikke sikkert. Men de koster ikke alverdens, og er bare et kosttilskud, så ville da give det et forsøg før man prøver medicin 🙂
   God dag til dig!

   11. november 2015 at 12:35
 • Reply Anne-Sofie

  Det lyder virkelig som noget jeg har ledt efter! Har mange urenheder på hagen især, mest sådan nogle ”buler” under huden som ikke rigtig udvikler sig, men som gør mig rigtig usikker! Hvor lang tid gik der, før du kunne begynde at se en ændring på din hud?
  Tager i Matas imorgen og køber et glas 🙂

  19. november 2015 at 19:27
  • Reply Ditte Jakobsen

   Ja det er lidt det samme jeg har/får. Hvis jeg har glemt at tage dem eller er løbet tør og der går nogle dage, så kommer de her buler også hos mig. Efter jeg så starter med at tage mælkesyrebakterier, så går der kun 4-5 dage så kan jeg allerede se de sådan er på vej væk. Men held og lykke med dem, håber de virker for dig 🙂 Der er ikke noget værre end at føle sig usikker også sin hud!

   19. november 2015 at 19:30

  Leave a Reply