Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Topshop Nyheder

>

Jeg sidder tit og kigger Topshops kollektioner igennem på nettet, og jeg må også sige at jeg efterhånden har den som en af mine ynglings butikker. Selvom jeg faktisk ikke får købt noget derfra det sidste lange stykke tid.. Her er ikke ligefrem en Topshop at finde, vidst nok i Madrid. Men der er jeg ikke mere, og i stedet har jeg så handlet en del i Zara som er over det hele 🙂
Jeg kunne selvfølgelig også bestille over nettet, men det kommer jeg aldrig til. For så har jeg brugt de penge jeg har til tøj osv på andet.
Nåh men her er lidt af de ting jeg virkelig godt kunne tænke mig, som passer mest til efteråret. Og faktisk er der jo ikke længe til heller, og sådan som vejret er i Danmark og her, ville jeg kunne bruge en del af tingene allerede nu.
Jeg har sat mig for ikke at købe mere unødvendigt sommertøj, for det er alligevel spild af penge. Så hellere noget jeg kan bruge når det bliver lidt koldere også.
Selvom der faktisk er okay vejr her nu, ca 25 grader så jeg klarer ikke. Selvom jeg havde forestillet mig noget andet af en “spansk sommer”.
Alt er at finde under “new in” – og et par af tingene har været der et lille stykke tid. Se mere og priser her.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply J'adore blog

  >Tshirten med skull på er rigtig fin 🙂

  30. juli 2011 at 15:22
 • Reply Dyreglad-pige

  >Nogle rigtig fede ting(:

  http://www.dyreglad-pige.blogspot

  30. juli 2011 at 16:43
 • Leave a Reply