Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

TRESemmé Botanique

 

TRESemmé afholdt et lille event i forbindelse med deres nye produkter Botanique. Serien er silikonefri, lav på sulfater og indeholder fx aloe vera ekstrakt, kokosolie og kokosmælk.
Jeg har før skrevet om brugen af kokosolie som hårkur her, har også disse produkter som jeg er rigtig glad for, og denne Purely Professional Hair Repair er et must i min hårpleje.
Så jeg var af gode grunde meget nysgerrig omkring disse nye produkter fra TRESemmé. Jeg har nu vasket hår med dem 2 gange, og kan sige de er super gode, velduftende og ikke mindst efterlader mit hår blødt og medgørligt.
Jeg har før brugt silikonefri shampoo og det er altså bare godt for hovedbund og hår, så tror jeg vil benytte mig mere af det fremover.

Eventen her blev afholdt i Palmehuset i Botanisk have, et sted jeg ikke har været i mange år. Super flot og tropisk, og man blev næsten narret til at tro man var et smut sydpå. Vi fik lækre forfriskninger fra Slow Juice, samt fik forklaret om TRESemmé og produkterne. Et super hyggeligt og gennemført event!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply